Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 051
  • 492
  •   1
Отговори
# 75
   Фрида, вторият портрет на момичето е по-въздействащ, наистина - заради очите,
искрят просто!! Simple Smile А дегизировката ти е като на модерна ханъма в немско - тук така
ходят - красиви, добре облечени и бам!, кърпата на главата, да ги не залиби някой
чужд мъж. Simple Smile Ти с какъв филм снимаш?

Ето и моят детски колаж - преди и дега. Разликата е само 9 месеца, но догодина още,
засега толкова. Simple Smile Сглобих ги на лаптопа, та може и да не изглеждат много добре, заради
монитора. Мисля, че и моята Малена си личи, че е тя като новородена. На първата снимка
е в деня на раждането, на втората е на 2 седмици, а другите са скорошни. Simple Smile

е, не мога да я направя малка снимка!

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 15:34 от анна в.

# 76
Анна, това е закачка за мъжа ми, така ги кръстих - Тур4ин Simple Smile, имам още идеи за снимки в тази тематика, о ми трябва асистент, да ми потвырждава фокус и кадровка, че сама не мога да се оправя.
Пускам още две, те са от..... темата за яйцата. Много на време  Joy
Анна, снимам с различни, този бе кодак 4оо.

# 77
# 78
Фрида, втората снимка на момиченцето е уникална!!!!!
Автопортретите също са страхотни!!!! Аз разбира се няма да съм аз ако не ги изкритикувам, но държа да отбележа, че е голям кеф да критикуваш такива снимки  Hug Много лесно се формулират недостатъците на иначе много хубави снимки Mr. Green

Та на първата си сръфала лакътя. В тази връзка да питам,ти с глухарче ли си или караш на таймер? Аз имам някакви мераци за глухарче, защото не се справям много добре така Rolling Eyes
Втората ми седи малко като паспортна снимка newsm78 Идеята с книгата е добра, но не е трябвало да режеш раменете.

galaxy, пусни я тази снимка в клюкарника - там днес имаше тема дали тази година има щъркели или са изчезнали Joy

Таткото на Ива, като ще са цветя на тълпи, аз да взема да попълня колекцията с едни теменужки Mr. Green

Ето още малко цветя   

И малко детски портретчета

# 79
Фрида - много хубави кадри - и портретите и яйцата!!!

Ето от мен още малко китки, като тази ми е особено любима:

http://asinka.multiply.com/photos/hi-res/17/13?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F17%2F13

Ето и малко лалета с шантава обработка:
http://asinka.multiply.com/photos/photo/17/14

Едно светещо лале:
http://asinka.multiply.com/photos/photo/17/15

А тук малко ваканционно настроение:

http://asinka.multiply.com/photos/hi-res/1/26?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F26

# 80
  • София
Страхотни снимки и кадри.
За жалост не мога да коментирам професионално  Blush
Вечернице, как така снимаш от толкова близо и не се получава ефект на "криво" огледало , ако ме разбираш  Blush Аз с моя апарат ако щракна в толкова близък план лицето се "разтяга" като луна и става ...криво някак - не знам как да обясня  Embarassed
Лулу, невероятни са снимките ти -   bouquet  Heart Eyes
Фрида, силно съм впечатлена от твоите снимки също  Hug
Една жена на 33 , не знаех, за тези ти слабости - фотография и фотошоп  Laughing   bouquet
Ето малко снимки от мен - на Витоша е пълно с минзухари  Hug

За жалост и с гротескни гледки, като от един клип на Майкъл Джексън  Confused

# 81
Дамаянти, не е задължително да са снимани от близо, а просто с оптично увеличение. Боц едно примерче, снимано е на около 10 пъти оптично увеличение от почти два метра.

# 82
Ама как сте задобрели всичките  Hug

# 83
  • София
Дамаянти, не е задължително да са снимани от близо, а просто с оптично увеличение. Боц едно примерче, снимано е на около 10 пъти оптично увеличение от почти два метра.
А който си няма 10 пъти оптично , а само 4  Embarassed Embarassed Embarassed Sad

# 84
  • Стара Загора
Прекрасни снимки... Браво... Много сте добри...
Особено много ме впечатлиха (с уговорката, че лоша снимка измежду вашите НЯМА, но тези ми въздействаха) кучето и котката върху оградата на Фрида, снимката долу вляво от детския колаж на Анна В., вторите яйца на Фрида, втората черно-бяла снимка на цветя на Лулу, първата снимка с тебеширите и момиченцето на Лулу и момините сълзи на Асинка...
Таткото на Ива, защо не показа снимката на цвета на горските ягоди от същата серия...?

А аз отдавна се каня да ви покажа малко сапунерка снимки, за които мисля, че са уловили по нещо...

А ето тези снимки са правени от съпругата ми вчера... На същото място от където са маргаритките на Таткото на Ива...

И една много експлоатирана тема напоследък, обаче все още актуална... Снимките пак са на съпругата ми... Много е добра, не мислите ли...?

# 85
Експрес - първото глухарче или по-точно остатъците от него са много добри - браво на мама.
А от твоите много, много ми хареса излъчването и светлината в зимната снежна снимка!!!!

# 86
  • Стара Загора
Зимната нощна снимка е правена със светкавица Slow Sync... Не знам как да го обясня на български... Сони фотоапаратите имат такъв режим на светкавицата... Иначе е експонирана дълго - 1,6 секунди... Благодаря за добрите думи...!

# 87

Таткото на Ива, защо не показа снимката на цвета на горските ягоди от същата серия...?

Скромността красяла човека. А иначе по-правилната причина е, че ми се струват една идея недофокусирани.
Чакам си новото фото. Тогава ще видим кой-кого. Дали си е струвало да изменя на Олимпус, или...

А който си няма 10 пъти оптично , а само 4  Embarassed Embarassed Embarassed Sad
Вместо на два метра застава на 80 сантиметра...

# 88
Стахотно раздвижване в темата !!!
Чудесни снимки  видях!!!
Днес направих няколко снимки , които много си харесвам, та ще ги споделя с вас.  Grinning

Детелити след дъжд - и

тревица някаква
опит... 

Едно красиво цвете :   и

И пози на дечка  Laughing   и

# 89
Ееееееееее, Феичке, престраши се най-накрая. Отдавна не беше пускала нищо.
Детелинките са разкошни,особено втората. И опита с капката! Peace
Дариа, да вземеш да я запишеш на акробатика  Laughing

Експресе, Роси те задминава като фотограф! Mr. Green Повече ми харесва нейния поглед през същата сапунерка.

Асинка, ще се влюбя окончателно в твоите момини сълзи. А по светещото лале ми остана очите.

Лулу, а къде са снимките с опашките? Или измаймунти мам@ да не те снима? Laughing
Детските портретчета са много сладурски.

Аз вчера ходих на местния майски празник, та нащраках пак малко чужди гарджета.
, , ,
Останалите в този албум - http://debelanata69.multiply.com/photos/album/34
Не подминах и моите гарджета, де! Laughing

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 12:49 от Вечерница

Общи условия

Активация на акаунт