"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №69

• 17 809
  • 500
  •   3
Отговори
# 495
Ако правите тестове преди закъснение си вземете на believe, има комплект от 2 теста, единия е за ранно тестване. С него разбрах, че съм бременна с първото ми дете 2 дни преди закъснението.

# 496
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но ще рискувам да го задам и ще се радвам на вашите мнения/опит.
Полов контакт в събота(1 август) около 10.30 сутринта.
Вчера около 11:00 часа ( 4 август) док видя фоликул 19мм, а днес( 5 август) по същото време няма вече фоликул. Т.е се е пукнал или на 4 август след прегледа, или на 5 август преди втория такъв.
Въпросът ми е колко е вероятна бременност в този случай?

# 497
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но ще рискувам да го задам и ще се радвам на вашите мнения/опит.
Полов контакт в събота(1 август) около 10.30 сутринта.
Вчера около 11:00 часа ( 4 август) док видя фоликул 19мм, а днес( 5 август) по същото време няма вече фоликул. Т.е се е пукнал или на 4 август след прегледа, или на 5 август преди втория такъв.
Въпросът ми е колко е вероятна бременност в този случай?
Никой не може да ви каже. Ще разберете скоро. Ако предполагаме, че е имало овулация на 4-ти или 5-ти, а вие сте имали контакт на 1-ви, има някакъв шанс, но като цяло в най-добрите случаи сперматозоидите издържат около 3 дни. Ако предполагаемата овулация е била на 5-ти е хубаво да сте имали контакт на 4-ти и на 5-ти, когато евентуално е била овулацията за най-сигурно. Но все пак има някакъв шанс.

# 498
Здравейте! Преди малко си направих два теста за бременност. При първия веднага се появиха две ярки черти, като минута след това втората доста избледня, но остана видима. В паниката веднага направих втори, но там имаше само контролна. Очаквам МЦ на 09.08, зная че е рано, но все пак. Резултатът ме учуди много. Ще сложа снимка, втората черта е едва доловима на снимка. Според вас, възможно ли е бременност да бъде засечена 4 дни преди очаквана МЦ, или по-скоро тестът е невалиден?

# 499
Не може още да се каже, още повече, че тези тестове не са много валидни. Изчакайте 1 ден закъснение и направете друг тест на друго марка, или ако сте нетърпелива може кръвен - ако има бременност ще засече.

# 500
Здравейте! Преди малко си направих два теста за бременност. При първия веднага се появиха две ярки черти, като минута след това втората доста избледня, но остана видима. В паниката веднага направих втори, но там имаше само контролна. Очаквам МЦ на 09.08, зная че е рано, но все пак. Резултатът ме учуди много. Ще сложа снимка, втората черта е едва доловима на снимка. Според вас, възможно ли е бременност да бъде засечена 4 дни преди очаквана МЦ, или по-скоро тестът е невалиден?
Това са си отрицателни тестове. Изчакайте закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт