Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 015 283
  • 5 791
  •   2
Отговори
# 3 015
  • София
Айде сега пък жестокост. Смешно си е и това е.
Албо, тук споделяме смешки, не правим анализи и дисекции.  Peace
Ако не си в настроение, просто си подмини, не е нужно да упрекваш другите за това и да им вминяваш чувство за вина.
Написах това с най- добри чувства и пожелание за усмихнат ден и повече чувство за хумор   bouquet

# 3 016
 Grinning Преди половин час отивам да подавам заявления в Служба по вписванията. Пред мен по стълбите бавно се качват двама полицаи с да кажем доста килограми. И аз си мисля ''егати дебелите задници''.Стигам до службата влизам вътре:''Добър ден искам да подам тези задници.'' Embarassed''Жениците вътре ме погледаха подсмихнаха се и ми казаха ''ами елате след 10 дни да си ги вземете. Усетих се какво съм казала чак като излязох отвън Grinningот три дена я чета тази тема и ето как ми повлия  Joy Joy

# 3 017
Асукар, Joy изби рибата /пък аз дали го написах правилно?/

# 3 018
Асукар, Joy изби рибата /пък аз дали го написах правилно?/
Хах, правилно си ти е всичко Grinning ама така е подсъзнанието ни върти шеги в най - неподходящите моменти Grinning

# 3 019
  • Sofia
Във Фантастико, аз и моя приятелка седим на касата 15мин и чакаме касиерката. Изнервихме се и аз се провикнах "Някой нас ще ни оправи ли?"

# 3 020
Във Фантастико, аз и моя приятелка седим на касата 15мин и чакаме касиерката. Изнервихме се и аз се провикнах "Някой нас ще ни оправи ли?"
Появиха ли се желаещи? Grinning

# 3 021
Запознават ме с един г-н. Той казва: "Ама аз Ви познавам отнякъде, просто не мога да се сетя". Отговарям му, че сигурно не може да се сети, защото май досега не сме се виждали с дрехи. Около нас настана неловко мълчание, той се опули за няколко секунди, а след това прихна да се смее. "Ами как да Ви позная, и с хубава прическа не съм Ви виждал досега, там където се срещаме без дрехи ходите с плувна шапка"

# 3 022
Запознават ме с един г-н. Той казва: "Ама аз Ви познавам отнякъде, просто не мога да се сетя". Отговарям му, че сигурно не може да се сети, защото май досега не сме се виждали с дрехи. Около нас настана неловко мълчание, той се опули за няколко секунди, а след това прихна да се смее. "Ами как да Ви позная, и с хубава прическа не съм Ви виждал досега, там където се срещаме без дрехи ходите с плувна шапка"

ооо  това ме разбии  Joy Joy hahaha

# 3 023
  • София /Сухата река/
Ей хора това е най-готината тема,която съм чела до сега.Много се посмях. rotfImao rotfImbo  love001 Joy Joy Joy

# 3 024
На гости сме при родителите на съпругът ми. Малкият иска да научи дядо си как се прави корабче... За целта е нужен лист хартия. Та..., дядо му му казва: "В спалнята на стола има легло. Донеси го!" Човека искаше да донесе от листата сложени на стола в стаята, ама се замислил по това което гледа на телевизора и това успя да каже  Simple Smile

# 3 025
  • I want it all and I want it now.
Отивам при ветеринара и на рецепцията една жена след като се поздравихме , ме пита:
- Вие за какво сте?
Аз - Да подстрижете на кучето ноктите.
 Чак в къщи се сетих какво съм казала. Wink

# 3 026
  • София
Не съм го казала, но си го помислих. Днес в тролея 2 седалки пред мен някой чете вестник и мярвам заглавие: "Мис България скъса задника си"?!?!?  Shocked Опулвам се и се опитвам да фокусирам по-добре. Естествено, заглавието гласи: "Мис България скъса с годеника си".
 ooooh!  Joy

# 3 027
Одеве говоря с мъжа ми по телефона, в същият момент бях в секърва ми на гости. Три деца пищят и играят около мен, съответно аз изобщо не мога да се концентрирам.  Crazy Свекърва ми пита дали да прати на мъжа ми баклава и аз съответно го питам, а той казва: Какво беше това баклава и аз чинно обяснявам: Ами как какво -кори, захарен сироп и картофи. Чувам смях, и тогава се усетих каква глупост изръсих.  Crazy Crazy Crazy

# 3 028
Да се отчета и аз Blush Понякога не знам защо много буквално приемам нещата без въобще да се замисля...  Tired Преди години, когато излезе на пазара Осцилококцинум мисля беше и по тв вървеше една реклама с пингвини, които се редяха болни с шалове и шапки пред едно иглу, вътре им даваха явно заветното лекарство и излизаха от другата страна весели щастливи и излекувани.
Та изцепката ми - бях в един интернет клуб и излязох навън да пуша 1 цигара, че вътре не се пушеше и момичето от клуба излезе с мен да пуши да си говорим. Аз се оплаквам как нещо не се чувствам добре, май настивам и тя ми препоръчва да си взема от новото лекарство дето рекламират - Осцилококцинум, а аз сещайки се за въпросната реклама въобще без да се замисля се изцепвам "Ама той не е ли само за пингвини?"  Joy Момичето ме изгледа  Crazy явно притеснена за душевното ми здраве...  Grinning Минута след това се усетих каква глупост съм казала и се посмяхме де, ама от къде ми дойде това само за пингвини и аз не знам...  Laughing

# 3 029
Да се отчета и аз Blush Понякога не знам защо много буквално приемам нещата без въобще да се замисля...  Tired Преди години, когато излезе на пазара Осцилококцинум мисля беше и по тв вървеше една реклама с пингвини, които се редяха болни с шалове и шапки пред едно иглу, вътре им даваха явно заветното лекарство и излизаха от другата страна весели щастливи и излекувани.
Та изцепката ми - бях в един интернет клуб и излязох навън да пуша 1 цигара, че вътре не се пушеше и момичето от клуба излезе с мен да пуши да си говорим. Аз се оплаквам как нещо не се чувствам добре, май настивам и тя ми препоръчва да си взема от новото лекарство дето рекламират - Осцилококцинум, а аз сещайки се за въпросната реклама въобще без да се замисля се изцепвам "Ама той не е ли само за пингвини?"  Joy Момичето ме изгледа  Crazy явно притеснена за душевното ми здраве...  Grinning Минута след това се усетих каква глупост съм казала и се посмяхме де, ама от къде ми дойде това само за пингвини и аз не знам...  Laughing

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт