Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 015 451
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 515
  • Бургас
Отпреди малко "Айрян ли ще ядете или ще пиете мляко?" smile3555

# 4 516
Днес една позната ми обяснява за някакво лекарство с млечно плечице  newsm78

# 4 517
  • София
Отворила съм тема "Какво бебче вещае тъмната ивица, слизаща от пъпа надолу?"
Адски уморена съм, прочитам "Какво кепабче вещае" и започнах да търся в кой пофорумсъм и защо. Съпругът ми не посмя да ми каже, че съм луда, а съвсем тихичко се подхилваше.

# 4 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес една позната ми обяснява за някакво лекарство с млечно плечице  newsm78

Joy Joy а вчера край нас мина моторист с велосипед за каска Wink

Отворила съм тема "Какво бебче вещае тъмната ивица, слизаща от пъпа надолу?"
Адски уморена съм, прочитам "Какво кепабче вещае" .....

Joy Joy гладни сме май Simple Smile има тема с някакви красавици в заглавието, все краставици ги виждам  Blush

# 4 519
Говоря си с децата за породи котки...Безкосместите котки се наричат СКУНКС bowuu, изцепката е моя, естествено.

# 4 520
Пресен бисер от синковеца.Гледаме ТВ и дават реклама с някакъв мургав батко.Моя "този защо е кафяв" след кратко мислене сам си отговаря "ми сигурно защото е пил много Нескуик"  Mr. Green

# 4 521
Пресен бисер от синковеца.Гледаме ТВ и дават реклама с някакъв мургав батко.Моя "този защо е кафяв" след кратко мислене сам си отговаря "ми сигурно защото е пил много Нескуик"  Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моите казват "Не се къпе този  Mr. Green"

# 4 522
Пресен пример от тази сутрин. Въпрос към майка ми:ПИсна ли пУсмото вчера? Доста често ми се случва да разменям сричките. Дали е някакъв говорен или умствен дефект? ooooh!

# 4 523
Като прочетох този : Едни дядовци са на заведение и им дават мокри кърпички за ръце в квадратни опаковки.
Единия пита сервитьора: "Тия презервативи за какво ги сервирате?"
Другия го контрира: "Това не са презервативи, бе, това са захарчета."

...се сетих аз като малка какви ги изръсих Grinning Разхождаме си се с мама,аз все забила поглед в земята за късметчета Grinning И видях нещо,което ми заприлича на захарче (а то познайте какво беше хахаха) и викам : ''Мамооо,намерих си захарче'' ,като го поопипах малко допълних : ''Оооо,ама то и с играчка!'' Grinning xaxaxaxa,мама само като чу 'с играчка' го погледна,взе ми го и така и не ми каза какво е  Joy

# 4 524
  • Ланкър, планините Овнерог
Честно - нЕ'ам идея какво може да е било това - да прилича на захарче с играчка  newsm78

# 4 525
  • в дяволитите очички на моето тормозче

...се сетих аз като малка какви ги изръсих Grinning Разхождаме си се с мама,аз все забила поглед в земята за късметчета Grinning И видях нещо,което ми заприлича на захарче (а то познайте какво беше хахаха) и викам : ''Мамооо,намерих си захарче'' ,като го поопипах малко допълних : ''Оооо,ама то и с играчка!'' Grinning xaxaxaxa,мама само като чу 'с играчка' го погледна,взе ми го и така и не ми каза какво е  Joy

И кво  намери, че нещо  не успявам  да  зацепя, днес не ми е силен ден newsm78

# 4 526
  • 1st floor
Презерватив?  Mr. Green

# 4 527
Е презерватив де Grinning  Нали като го поопипаш все едно има кръгче  вътре Grinning А опаковката си приличаше на захарче за кафе ,бяла някаква Grinning

# 4 528
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, на захарче нивгаш нямаше да го оприлича  Mr. Green А и не съм си играла с презерватив, та не знам как е и "играчката"

# 4 529
Е като не бях виждала другото дотогава-на захарче ми заприлича Grinning  То въображение -детско ;д В момента съм на 9-та страница-напиках се от смях направо  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт