Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 015 431
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 605
  • Пловдив
Аз говоря простотии като се притесня , явно , защото с полицайте невероятни неща си споделяме ......
И тоя не го познавах Simple Smile))))
Joy Обаче имам усещането, че скоро ще ги познаваш вече повечето  Joy

# 4 606
# 4 607
  • Варна
Днес(четвъртък е днес, ако някой не знае Mr. Green) на работа, потънала съм в разни задачи и с половин ухо слушам за какво си приказват колегите. По едно време чувам колегата ми да казва:
" ......днес празнуват Тома, Томислав..."
Аз : Какво, днес да не би да е Томина неделя????
Той:  Shocked Shocked Shocked
-Днес ИЗОБЩО не е неделя  #Crazy
Цялата стая падна от смях, откъде ми дойде да се изцепя така - не знам  Laughing Най малкото нямаше да сме на работа ако беше Томина НЕДЕЛЯ  Simple Smile

# 4 608
Свързват по телефона с клиент, чийто баща е много известен. Колежката, която ме свърза в първия момент не се е сетила точно кой е и по-късно провеждаме този "високоинтелигентен" разговор:
Тя:
- Това да не беше този.. с бащата..?
Аз, обаче, не вдявам веднага за какво ми говори:
- Какъв баща?.. Аа, да, да - на баща му синът беше.  ooooh!

# 4 609
Снощи звъна на мъжът ми телефона, а той е в банята - поглеждам - непознат номер и решавам да не вдигам. Но след 3 минути звъни същия номер - викам може да е нещо важно от фирмата - вдигам, някакъв господин, които трудно говори български  Mr. Green търси неизвестно за мен лице  Grinning и аз по навик казвам това е номера на еди си кои.... и той казва, грешка и затваря.
Излиза мъжът ми от банята, разказвам му случката - а той  -да беше му казала и банковата ни сметка  Laughing
Той е малко мнителен към такива грешки и случайности  Whistling

# 4 610
Никога не съм можела да свирна с уста, след множество неуспешни опити така и ни се научих. На скоро бях на вън с приятелка, изведнъж някакъв косъм ми се лепна на устата, как ли не се мъчех да го махна и изведнъж просто духнах. Толкова силно свирнах, че хората около нас се заобръщаха, а аз щастлива че съм възпроизвела този звук се провикнах " Еха аз просто исках да духна, пък то свирка излезе"   Joy

# 4 611
Никога не съм можела да свирна с уста, след множество неуспешни опити така и ни се научих. На скоро бях на вън с приятелка, изведнъж някакъв косъм ми се лепна на устата, как ли не се мъчех да го махна и изведнъж просто духнах. Толкова силно свирнах, че хората около нас се заобръщаха, а аз щастлива че съм възпроизвела този звук се провикнах " Еха аз просто исках да духна, пък то свирка излезе"   Joy
  Joy Joy Joy hahaha

# 4 612
  • София !
" Еха аз просто исках да духна, пък то свирка излезе"   Joy

А така  smile3532  Joy

# 4 613
  • Бургас
Еха аз просто исках да духна, пък то свирка излезе"   Joy
rotfImbo

# 4 614
Имам още мнооого бисери  Laughing
Миналата есен с мъжа ми бяхме на почивка във Велинград.В деня в който щяхме да си пътуваме към Пловдив ни казаха, че на близо имало пещера, аз веднага се тръшнах, че искам да я видя.Не знам защо винаги съм имала голямо желание да посетя някоя пещера  Simple Smile
Тръгнахме ние, първо пътя си беше нормален, после по един черен път  travel видяхме, че се връщат хора от там и ги попитахме за пещерата, те ни казаха, че не работи и не пускат хора. Cry
Бях толкова разочарована на връщане....  На няколко пъти по пътя виждах малки табелки пещера еди коя си и молих милото да спре.След като той не спря на нито една пещера аз вече бях мирясала и изведнъж   Shocked гледам аз една огромна табела ПЕЩЕРА  #Shocked подскочих и извиках " Тук има пещера спирай "
А то бил град Пещера  doh Много се смяхме  hahaha

# 4 615
Сестра ми ме пита дали да купи сладолед на Калина. Отговарям - "Да, стига да не го гълта" /имах предвид да го задържи в устата, за да се разтопи малко/, а тя -  hahaha "Ок, ами ако го плюе може ли?"  Joy

# 4 616
Колегата катастрофира, но е добре и сега е на домашно лечение. Съответно повечето клиенти знаят, че колегата ми не е на работа и от време на време подпитват как е.
Днес е някаква лудница и един клиент изчаква да му подготвя документите за внос на една машина. Докато чака, си говоря с друг колега за моя рибок, който умря вчера на цели 6 години. Разговорът протича горе-долу така "Ами вчера го погребахме, много ми е мъчно още, толкова се разбирахме..."
По едно време гледам как клиентът целия пребеля, вика "Ама как така?!?" и се чудя той пък защо толкова се е вживял. Ми така, викам, умря миличкият, ама няма да си взимам същият, че ще ми напомня и ще ми е криво.
Добре че по едно време се усетих за кого ме пита, че без малко да му докарам инфаркт на човечеца... Laughing

# 4 617
Подслушан по неволя разговор:

Малко дете,взема очилата на майка си и си ги слага. Майка му ужасена да не ги счупи-
-Не,не,недей!
-Що,бе мамо,консерванти ли има ?!

Mr. Green

# 4 618
  • София !
Подслушан по неволя разговор:

Малко дете,взема очилата на майка си и си ги слага. Майка му ужасена да не ги счупи-
-Не,не,недей!
-Що,бе мамо,консерванти ли има ?!

Mr. Green

Е това е хаха rotfImbo

# 4 619
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно доста е психирано детето

Общи условия

Активация на акаунт