Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 245
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 5 730
На гости сме при нашите и купих протектори за ъглите два пакета по 4 бр, а междувременно смятам колко ъгли искам да обезопася и полузаспалият ми мозък брои закупените протектори така: Четири и четири - шест. Това нещо го повтарям два пъти и се чудя защо баща ми стои и ме гледа съжалително. 😂

# 5 731
  • На изток от Ада
Футфанда вместо Футпанда

# 5 732
  • София
Сутринта говоря с майка ми по телефона. На 76 години, но е дама та дрънка и в крак с времето. Споделя ми, че нещо не е наред с гродусите, които показва на дисплея на телефона и. И казва: Ми неще да ми се обнародва бе, мамо. Стои си от вчера едно и също....... Аз прихнах да се смея........ Тя се усети и допълва: Така де, тоя държавен вестник едни градуси не може да оправи..

# 5 733
  • София
Сутринта говоря с майка ми по телефона. На 76 години, но е дама та дрънка и в крак с времето. Споделя ми, че нещо не е наред с гродусите, които показва на дисплея на телефона и. И казва: Ми неще да ми се обнародва бе, мамо. Стои си от вчера едно и също....... Аз прихнах да се смея........ Тя се усети и допълва: Така де, тоя държавен вестник едни градуси не може да оправи..

Аз не разбрах. Как така гледа телефона, пък държавен вестник... А ти защо си се смяла...

# 5 734
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подозирам, че е защото вместо "обнови" майката е казала "обнародва".
Simple Smile

# 5 735
  • София
Защото се е объркала, казала е "обнародва" вместо "обновява"... от там и аналогията с Държавен вестник

# 5 736
  • София

Аз не разбрах. Как така гледа телефона, пък държавен вестник... А ти защо си се смяла...

Ами обнародва се в държавен вестник, а се обновява в телефона. Съжалявам се, ако не съм го написала разбираемо. Yum

# 5 737
Аз пък си разглеждам темата за матраците и детето нещо се занимава с телефона и нещо не е както трябва и аз казвам: "Телефона е излязъл извън матрак.", вместо, че е излязъл извън обхват. Simple Smile

# 5 738
Мдам  лежим с мм той гледа  филм  ,аз чета  за кърлежи,децата  скачат около нас  и в цялата моя вглъбеност чувам моя: Децата  ще лягат ли скоро ? И аз  така  четейки за кърлежите  ...  Отговарям : Двата кърлежа 🤪🤪🤪🤪

# 5 739
Возим се на тесните седалки на един микробус. Мм до мен, и понеже си е едър, ме понатиска.
Аз му викам:
Айде, моля, съберете си ръцете, аз съм омъжена!

# 5 740
  • На изток от Ада
Преди Великден мъжа ми донесе марули от село. Аз ги поочистих и намерих охлюв. Вечерта говорим с мъжа ми обеснявам му ,че намерих охлюв. Той :
 - Ама гол охлюв или с къщурка ?
 Аз : - С къщурка. Позамислих се и : Ама тези голите са охлюви - клошари ...

# 5 741
  • Бургас
Това с охлювите-клошари ме разби.Проиграли са или са пропили къщурката... Много се смях.
Пуснахте го навън,нали?И на мен като ми носят домашни лапад и марули понякога намирам охлюви(с къщурки,порядъчни охлювчета),винаги ги пускам в най-хубавите трева и се майтапя, че им е провървяло,от селяни са станали граждани...

# 5 742
  • На изток от Ада
Изчезна преди да го изнеса не можах да го намеря.

# 5 743
  • Бургас
Явно е бързак.Той ще си намери пътя за навън (надявам се).
Последното ни охлювче беше мъниче,но голям бързак,сложихме го в един буркан за малко и докато се канихме да го изнесем,почти избяга от буркана.Е, благополучно го занесохме до тревата, дано е оцеляло.

# 5 744
  • В един копнеж!
 Говорим си днес по телефона с мъжа ми  дали е вечерял, ще му стигне ли храната до края на седмицата/понеже работи в съседен град, му готвя за предстоящата седмица и в кутии/.
По неговите думи винаги му слагам в повече отколкото изяжда. При което аз продължавам разговора с изречението: "Е, то тук при мен е все още вторник...трябва да ти стигне" И в слушалката чувам широкогърлен смях и коментар: "И тука е вторник...".

Общи условия

Активация на акаунт