Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 590
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
По повод дамските превръзки, преди години една приятелка беше заръчала на мъжа и да и купи, и понеже тези които ползва на опаковката им има снимка на женски очи, тя му казала"взе ми ми от тези с очичките". Човека се прибира бесен и от вратата  е почва "Кремено, заради теб станах за смях по магазините, на всякъде има с крилца, без крилца, с три капки, с пет капки, ама такива с очички никъде няма"

# 646
  • Насред хаоса
Това последното ме разби!  Joy Joy Joy А аз сетих за още нещо - седнали сме четиримата на масата и вечеряме. По време на вечерята се завързва разговор за спанака - първо мъжът ми вика, че много го обича, аз веднага на контра - че хич не обичам спанак, голямата дъщеря се включва: "Аз пък много го мразя тоя спанак!" И накрая по-малката, която тогава беше на 3 години, обобщава: "Аз много мразя . . . мама!"   Joy

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha hahaha туй мъж да пратиш за превръзки се оказа мисия опасна  Joy
бях в болницата и казах на моя да купи ежедневни превръзки, без значение марка, вид, цвят - каквото такова  Hug
той прилежно влязал в първата аптека, попитал, дали му, погледнал пакетчето и казал:
"А, тия са много малки за нея Crazy "

# 648
hahaha hahaha туй мъж да пратиш за превръзки се оказа мисия опасна  Joy
бях в болницата и казах на моя да купи ежедневни превръзки, без значение марка, вид, цвят - каквото такова  Hug
той прилежно влязал в първата аптека, попитал, дали му, погледнал пакетчето и казал:
"А, тия са много малки за нея Crazy "
hahaha hahaha охохохохоххххххххххх, заболя ме корема от смях, ако бях на мястото на аптекарката, а пък и с това развинтено въображение........кажи му другия път да носи снимката ти  Joy Joy rotfImbo rotfImbo- ама в цял ръст

# 649
  • София
 hahaha смях се много  Joy

Разхождаме се с една позната. Навън вали вече и бързаме да се приберем, в бързината буквално влачи детето за ръка, а в едната, а в другата локва hahaha накрая вече издразнена очевидно, че малката е цялата мокра изцепва: Бе, мамо, по-внимателно, опръска всичките локви  tooth Grinning

Миналата седмца в аптеката, един мъж пред мен /явно жена му го беше пратила  Crazy/ купуваше тампони. На въпроса какви, той много убедително и сериозно отговори: от тези, с кончето  hahaha Joy

# 650
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
hahaha hahaha охохохохоххххххххххх, заболя ме корема от смях, ако бях на мястото на аптекарката, а пък и с това развинтено въображение........кажи му другия път да носи снимката ти  Joy Joy rotfImbo rotfImbo- ама в цял ръст
Naughty че какво ми е направила аптекарката?  Thinking пък и видят ли ме ще му дадат лексотан - ей тъй, без рецепта  Hug

# 651
  • Пловдив
Вчера с дъщеря ми  пътувахме с колата и тя се престроява в лявата лента на кръстовището.Аз и казвам да внимава да не изкочи някой от дясно престроилите се вече коли и тя гордо заявява
-Спокойноо.... Stopсъединителя ми е върху спирачкатааа

# 652
В заведение с моя приятелка. Поглежда тя към хладилната витрина на минералната вода и ми вика: Гледай, тука са сложили 4 големи туби с айран..... и как гадно се е утаила водата отгоре....  Mr. Green
Даже не разбра какво е казала, докато не паднах от смях и я попитах как водата се утаява в айрана  Joy

# 653
Аз вчера страшно много съм се нервирала на обслужването в една бензиностанция и ядосана звъня на мъжа ми да се оплача, и казвам:
"Тия тука си живеят в космоснисма"
усещам се, че греша и още по-ядосана "Не бе, исках да кажа козмонизма"
и вече бясна: "Абе тия продавачки са космати", щото ми писна да се бъркам и се чудех вече как да си оправдая грешката  Joy

# 654
Хохохо Joy Вчера баща ми разправя една случка, която се случва преди двайсетина години. Някакъв певец - французин на име Пиер, идва в България и диригента го кани в селската си къща на почивка за няколко дни. Там е и бащата на диригента - възрастен човек. Сутринта Пиер става и отива да си измие лицето на чешмата, която е отвън на двора. Плиска си лицето и вижда възрастният баща на диригента си копае градинката. Французинът вежлив и казва "Бонжур!", дядото се ухилва до уши и се провиква "А така, Пиерчо, като божур те искам сутрин, като божур!" hahaha

# 655
Мъж ми се учи да говори български.
На кафе сме когато изцепва ''Благс!'' на сервитьорката. Shocked
Питам го какво значи това.Означавало 'Благодарая' само,че съкратено.
Нали от 'Тенкю' накратко казват 'тенкс' та решил,че и при нас може да мине така! Joy
След което разбира,че е сгрешил и изтърсва 'Извиняме'! hahaha
Тоест 'Извинете'!
 Joy Joy
Бута ключа в ключалката и неможе да отключи.
'Дупка,не работи'-ключалката беше заяла! Mr. Green
Вчера с дъщеря ми  пътувахме с колата и тя се престроява в лявата лента на кръстовището.Аз и казвам да внимава да не изкочи някой от дясно престроилите се вече коли и тя гордо заявява
-Спокойноо.... Stopсъединителя ми е върху спирачкатааа

Ох,не мога повече....ще ме умориш! rotfImbo rotfImao

# 656
Моя приятелка е женена за холандец - човекът упорито учи български... Идват в България, приятелката ми кара кола, а той зяпа през прозореца и казва думичката за това, което вижда - "крава", "дърво", "моторист" и изцепва "колелист" Mr. Green Тя го поправя, че се казва колоездач и той много ядосан започва да оборва твърдението с логиката "Казва се мотор-моторист, значи си е колелист" hahaha

# 657
  • Между хотелите
Случката е с наши приятели. Мъжът е в кухнята, а жената в хола. Дъщеря им - около 4-5 годишна, я "използват" да им предава думите един на друг: "Отиди кажи на майка ти, че днес има мач", малката отива и предава. После майката казва: "Отиди кажи на баща ти, че ще гледам еди кой си фим" и така нататък. Накрая таткото решава да се помайтапи и казва: "Кажи на майка ти, че посредника е лай*о", а малката разбрала - недоразбрала предава: "Тате каза, че си последното лай*о"  Mr. Green

# 658
  • Насред хаоса
Случката е с наши приятели. Мъжът е в кухнята, а жената в хола. Дъщеря им - около 4-5 годишна, я "използват" да им предава думите един на друг: "Отиди кажи на майка ти, че днес има мач", малката отива и предава. После майката казва: "Отиди кажи на баща ти, че ще гледам еди кой си фим" и така нататък. Накрая таткото решава да се помайтапи и казва: "Кажи на майка ти, че посредника е лай*о", а малката разбрала - недоразбрала предава: "Тате каза, че си последното лай*о"  Mr. Green

Ооооооооооооо, корем не  ми остана от смях!!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 659
Хохохо Joy Вчера баща ми разправя една случка, която се случва преди двайсетина години. Някакъв певец - французин на име Пиер, идва в България и диригента го кани в селската си къща на почивка за няколко дни. Там е и бащата на диригента - възрастен човек. Сутринта Пиер става и отива да си измие лицето на чешмата, която е отвън на двора. Плиска си лицето и вижда възрастният баща на диригента си копае градинката. Французинът вежлив и казва "Бонжур!", дядото се ухилва до уши и се провиква "А така, Пиерчо, като божур те искам сутрин, като божур!" hahaha
Ох ще умра от смях,не ми трябват коремни преси,тука  ще си тренирам мускулите на корем Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт