Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 8

• 20 692
  • 343
  •   1
Отговори
# 225
Извинявам се и аз но понеже поръчката е чужда а през моята карта за това питах притеснена.Съжалявам

# 226
Аз пык си чакам от 27 и искам да ми пристигне бързо като на Светлыо Simple Smile

# 227
Получих си нещата - доволна съм, обаче панталонът, който поръчах леко ми теснее  Embarassed. Иначе е много хубава материята - чист памук като ленен http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-a-pont.aspx?productid= … t=1&hasprev=1
Много е хубав. И не е никак скъп. Но е лен и памук Simple Smile

# 228
 A тези таблици дето ги дават за сверяване на размерите хич не са им в час.Поръчах една тениска 128 размер за 6 г. дете, а тази която получих е за поне 10-11 годишно.

# 229
  • София
A тези таблици дето ги дават за сверяване на размерите хич не са им в час.Поръчах една тениска 128 размер за 6 г. дете, а тази която получих е за поне 10-11 годишно.

Аз поръчах едни тениски(126) за момиченце на 5, бяха и малки и сега Аля ги носи а тя няма и три   #Cussing out

Много им се разминават номерата, добре че има Продавалник  Mr. Green

# 230
А номерацията за възрастни си отговаря. Аз си поръчах една пола и абсолютно точно отговаряше номерациятаи. Обуеките- също си отговарят.

# 231
А номерацията за възрастни си отговаря. Аз си поръчах една пола и абсолютно точно отговаряше номерациятаи. Обуеките- също си отговарят.
Peace
И аз само за мене си поръчвам точно по тази причина, не знам дали на дребен изобщо ще му улуча мерките. newsm78

# 232
Peace
И аз само за мене си поръчвам точно по тази причина, не знам дали на дребен изобщо ще му улуча мерките. newsm78
А  аз обратно, ама те моите хич не са дребни вече..

# 233
Поръчах от бебшките 74  и са леко големички ,но това напълно ме удовлетворява.
Ох, дано днес ми дойде поне едната поръчка нямам търпение. Praynig

# 234
  • София
Peace
А  аз обратно, ама те моите хич не са дребни вече..

Само за Аля поръчвам... че и за куп други дребосъци  Mr. Green
За мен само обувки(маратонките са на много добри цени)... и от време на време по някоя блузка, че другото трудно го уцелвам, фигура  Mr. Green

# 235
Аз оня ден купих ризата на една мама, дето си беше поръчала тук, но с един номер явно и е по-голяма-еми на мене ми заспа. Но не от Продавалника, случайно ми я показа и аз я "грабнах" отволе. Mr. Green

# 236
........... че другото трудно го уцелвам, фигура  Mr. Green
и аз не мога без да  пробвам.полата я преправях,естествено.

# 237
  • Бургас
При мен всичко си отговаря, и за мен и за малкия .В началото му поръчах първите дрехи р-р 94 /3г/ да не би случайно за 2г /86 р-р/ да са му малки,че по принцип този размер е за 1г и 1/2 ,но 94 са доста големички.

Ji,размера за 5-6 г според таблиците е 114 ,128 е за 8 г.

# 238
Получих една оферта за бельо с подарък май колие, но не съм сигурна как точно да я преведа и не мога да копна линка тука  newsm78

# 239
Поръчах от бебшките 74  и са леко големички ,но това напълно ме удовлетворява.
Ох, дано днес ми дойде поне едната поръчка нямам търпение. Praynig
Е, дойдоха  три от поръчките ми Hug
Пратих мъжът ми долу да провери дали нямаме бележка от Пощата връща се той и вика 3 пакетчета.
Махнах ролките от косата и както бях по домашни дрехи изхвърчах да си ги взема.
Получих и одеалцето и спалното чувалче с лигавника -мноооооооогооо са сладки.
За мен имах 2 сутиена -леко са ми големи , но мога да си ги нося и един панталон,който не ми седи добре .
За бебчо нещата са страхотни .
За мъжът ми има блуза риза и шорти с 1 номер са му по-големи и ще идат при татко.
Докато улучим номерацията ще е зор .

Общи условия

Активация на акаунт