L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 13 353
  • 438
  •   1
Отговори
Грижата за кожата не е просто рутина, а истинска инвестиция в свежестта и младостта на лицето, особено в нежната област около очите, където признаците на стареене се появяват най-рано. Докато редовната грижа остава от съществено значение за дългосрочен ефект, понякога имаме нужда от незабавно решение.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser е създаден да осигурява видими и незабавни резултати, преобразявайки зоната под очите само за 15 минути.

Ултра леката формула моментално стяга и изглажда торбичките под очите, като ефективно повдига
и омекотява фините линии и бръчки. Ефектът продължава до 8 часа, което прави L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser идеален избор за специални поводи или важни събития.

Проучванията показват, че 95% от жените отбелязват видимо намаляване на торбичките под очите**, а 94% усещат кожата под очите си по-стегната, гладка и повдигната**. Използвайте го като последната стъпка във вашата рутина върху суха кожа.

* Визуализация на резултатите от продукта върху зоната под очите. Резултатите могат да варират при различните хора.
** Самооценка, 83 жени.

Как да нанасяте Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser?

Нанесете много малко количество с размер на половин грахово зърно върху чиста кожа, разпределяйки го с тънък, равномерен слой чрез леки потупващи движения с върха на пръста. Много е важно да не втривате продукта, тъй като това може да наруши образуването на невидимия филм и да намали ефективността му. След нанасяне избягвайте всякакви движения на лицето в продължение на 15 минути, за да позволите на продукта да изсъхне напълно и да се фиксира, създавайки стягащ ефект. Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser може да се нанася директно върху грима, но не и под него.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser не е предназначен да се оставя през нощта. Винаги го отстранявайте в края на деня с мек памучен тампон и продукт за демакиаж.

Tествайте L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser!

L’Oréal търси 20 дами с торбички под очите, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser и да споделят своите впечатления в ревю. Запишете се за участие в кампанията, като отговорите на следния въпрос:

Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

📌L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser – вижте резултатите след теста!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 12:34 от Жaклин

# 1
  • София
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

За огромна моя неприазъм - Тъмни кръгове и фини линии ..

# 2
Сутрин имам торбички в зоната над скулите и фини линии.
Тъкмо нямам продукт около очите, ще се радвам да мога да тествам този.

# 3
  • Пазарджик
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухване и торбички. До сега няма продукт, който да се е справил с тези ми проблеми.

# 4
Фини линии и тъмни кръгове. Притеснявам се да не станат по-големи торбички.

# 5
Имам подпухване, което автоматично изтрива свежия вид на лицето ми.

# 6
Първото нещо, което забелязвам сутрин са подпухналост и торбички под очите

# 7
Първото, ковто забелязвам сутрин е тъмни кръгове и фини линии

# 8
Първото нещо, което забелязвам са тъмните кръгове - особено през зимата съм като панда.

# 9
Тъмни кръгове и торбички за жалост…

# 10
За съжаление имам и торбички, и тъмни кругове, вече и линии се заформиха, но най-много при мен се забелязват тъмните кръгове.

# 11
Тъмни кръгове и торбички, които започват да се забелязват и от околните

# 12
За съжаление не ми харесва какво виждам в огледалото сутрин.
Леко отпуснат клепач и най - странното е, че имам много малка торбичка във външната страна на дясното ми око.
Ха ха.

# 13
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За съжаление торбички под очите и тъмни кръгове.

# 14
  • Пловдив
Имам леко подпухване, тъмни кръгове и вече фини линии - на 45 съм

Общи условия

Активация на акаунт