L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 6 825
  • 385
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
О, сутрешното подпухване ми е като трън в очите щом се погледна в огледалото. Много неприятно усещане да се събудя наспана, а да изглеждам изморена.
С удоволствие бих изпробвала L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser Simple Smile А и тоооолкова обичам лекия аромат на червеният крем лореал Simple Smile

# 31
  • In The Middle Of Nowhere
Най-първото нещо, което забелязвам сутрин е подпухването, особено ако не съм спала добре. Фини линии и тъмни кръгове за мое щастие нямам силно изразени, но определено имам нужда от по-свеж вид в околоочната зона, особено за специални поводи 😊 Ще се радвам да тествам L’Oréal Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser 🍀

# 32
  • Ruse, Bulgaria
Първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин са торбички под очите.

# 33
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Първото нещо което забелязвам са торбичките под очите ми в комбинация с вече появилите се финни линии.Годините започват да си личат на лицето ми и се нуждая от подобни грижи за кожата си.

# 34
  • При децата ми
Забелязвам фините линии. Simple Smile

# 35
  • Варна
 Ох, добре че съм късогледа, с бръчиците почти свикнах, все пак на повече от половин век съм Wink. Обаче тази подпухналост я усещам, не е приятна. От някои продукти получавам сълзене и щипене, затова много внимавам кои да ползвам. Имам доверие на L'Oreal Paris, техните не ми създават проблеми. С удоволствие бих тествала Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser .

# 36
  • Пазарджик
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухване и торбички. До сега няма продукт, който да се е справил с тези ми проблеми

# 37
Тъмни кръгове и торбички за жалост…

# 38
  • София
За съжаление вече навлизам в онзи период на женското тяло, което търпи огромни промени - менопаузата!
От дълго време, сутрин се будя с торбички под очите, които третирам постоянно, но до сега ефект няма.
Все още не съм открила работещ продукт за тях....
Дали  L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser би се справил? Надявам се! Бих опитала!

# 39
  • Washington,USA
За съжаление тъмни кръгове и торбички под очите.

# 40
Забелязвам тъмни кръгове, леки мимически бръчки, а понякога и подпухване.

# 41
  • София
Здравейте!
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Тъмни кръгове се появиха след бременността ми, която подейства лошо на кожата ми като цяло, засилиха се и фините линии.

# 42
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
Подпухване и леки мимически бръчки.

# 43
  • София-Младост
Торбички, а отскоро и подпухване, но не само под очите, а по-скоро на клепача и една тежест в окото. 
Но торбички имам от години и до сега с нищо не са се махнали.

# 44
Сутрин забелязвам леко подпухване и вече започващите да се образуват фини линии.

Общи условия

Активация на акаунт