L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 7 331
  • 392
  •   1
Отговори
# 15
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
Фини линии.

# 16
  • Пловдив
Имам тъмни кръгове и леки фини бръчици под очите  - почти съм на 50 години.

# 17
Сутрин имам торбички в зоната над скулите и подпухнали очи.ще се радвам да пробвам този продукт.

# 18
  • Пловдив
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии? - подпухване

# 19
Сутрин забелязвам торбички под очите и подпухване.

# 20
Сутрин обикновено първо забелязвам подпухване около очите, което ми придава уморен вид, дори когато съм спала достатъчно. Освен това понякога се открояват и фини линии, които ме карат да се замислям повече за грижата за тази зона.

# 21
  • София/Севлиево
Леко подпухване.

# 22
  • София
Тъмни кръгове и фини линии.

# 23
За съжаление и трите, първо подпухналост, после тъмни кръгове, накрая започналите да се появяват бръчки 🤷

# 24
Забелязвам бръчки… никак не са фини честно казано. След като родих започнах да забелязвам бързо състаряване на кожата около очите.

# 25
  • София
Сутрин - торбички, които до около обяд изчезват, но за сметка на това Joy вечер се забелязват фини линии.

# 26
Първо забелязвам торбичките под очите, а и фини линии не липсват

# 27
Сутрин забелязвам тъмни кръгове и фини линии. И никак не ми харесва

# 28
  • София
Торбички под очите.

# 29
  • Велико Търново
Мисля, че е подпухване, въпреки, че между подпухване и торбички не мога да направя разлика.

Общи условия

Активация на акаунт