L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 091
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
Тъмни кръгове

# 46
Първото, което забелязвам сутрин е тъмни кръгове и фини линии. С удоволствие бих тествала Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.

# 47
Първото което забелязвам сутрин е тъмни кръгове и  подпухване .

# 48
  • Бургас
Подпухване и тъмни кръгове е първото което забелязвам сутрин.

# 49
Сутрин искам да изглеждам отпочинала, но първо забелязвам подпухването и торбичките около очите…

# 50
Забелязвам торбички и тъмни кръгове сутрин.

# 51
Първото нещо, което забелязвам сутрин като се погледна в огледалото, са фините линии. Тъмни кръгове и подпухналост много рядко забелязвам, само ако не съм си доспала.

# 52
  • София
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

За мое съжаление торбичките под очите.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:05 от евето

# 53
Фини линии.

# 54
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии? - подпухване и торбички най-видимо, финни линии на увеличителното огледало.
С любопитство бих опитала  Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser !

# 55
За съжаление забелязвам и трите - торбички, фини линии, отпуснати клепачи и малки тъмни кръгове.

# 56
Сутрин забелязвам подпухването и торбичките в зоната на очите, уви.

# 57
Сутринт или като цяло забелязвам само финни линии около очите ми които много ме дразнят и много бих се радвал да тествам този продукт и да го оценя.Simple Smile

# 58
Подпухване и фини линии

# 59
Финни линии, понякога и торбички.

Общи условия

Активация на акаунт