L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 096
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
Първото нещо, което забелязвам при мен е подпухване на лицето и очите, фини линии също. Много бих се радвала и се надявам да съм сред тестващите този нов продукт, защото като майка на бебе това е сред нещата, които се промениха в мен и с които се боря, а умората си оказва влияние...

# 61
Всяка сутрин забелязвам подпухване и леки торбички под очите.

# 62
Първото нещо, което забелязвам, са леко подпухване и тъмни кръгове. Ако не съм си доспала, са по-силно изразени. За щастие, бръчките ми се виждат за момента само, когато се усмихвам или правя някакви други мимики. Но тъмните кръгове са си все там…

# 63
  • София
Всичко накуп.

# 64
Първото нещо, което забелязвам около очите си сутрин, са торбички.

# 65
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите са фините линии.

# 66
Тъмни кръгове и фини линии ..

# 67
Тъмни кръгове и фини линии, и са видими и за околните. Ще тествам този продукт с удоволствие.

# 68
  • Плевен
За съжаление и трите, много бих искала да намеря своя продукт...С удоволствие бих пробвала!

# 69
Фини линии

# 70
Забелязвам тъмни кръгове и подпухване.
Серума от серията Ревиталифт на Лореал е вълшебно. Кожата ми веднага се озарява, има копринена мекота и в дългосрочен план скрива, запълва и заличава финните линии. И най важното не тежи на лицето

# 71
Здравейте,
От изброените за жалост всичко и това е след като родих преди 2 години, нещата станаха много зле: от хормоните все още съм подпухнала, с МНОГО тъмни и жълтеникаво-лилави кръгове под очите, и в зоната на слепоочията вече видимо бръчки и много суха и дехидратирана кожа (имайте предвид, че ползвам козметика и не съм спирала.

# 72
Определено сутрин усещам подпухване.

# 73
Винаги сутрин имам подпухналост под очите и огромни торбички, без значение колко съм спала.
Не знаех за този ваш продукт, бих го пробвала с удоволствие.

# 74
  • София
Всичко изброено и чуствителни очи за жалост:) На 40 вече започана да си личи и това не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт