L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 112
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Различно, някои сутрини едното, друг път другото. Понякога и трите наведнъж за съжаление.

# 76
  • София
Аз забелязвам тъмни кръгове и леко подпухване под очите.

# 77
Сутрин,когато се събудя,забелязвам в зоната около очите  подпухване,тъмни кръгове  и същевременно торбички.Опитвала съм с всякакви процедури,които поне малко да намалят и скрият този неприятен дефект с кръгли парченца от краставица,студени лъжички,пакетчета с чай,но не винаги се получава.С удоволствие бих изпробвала продукта  Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser на  ''LOreal Paris''.

# 78
Първо забелязвам лекото подпухване сутрин, а освен това и фините линии също вече са налице, за съжаление.

# 79
Първото, което забелязвам са тъмните кръгове и фини линии.

# 80
Забелязвам в зоната около очите си сутрин  подпухване и торбички. До сега няма продукт, който да се е справил с този  проблем, ще се радвам ако новия продукт е ефикасен.

# 81
Първото нещо е подпухналост, която замаскира за малко фините линии Sad

# 82
  • Sliven, Bulgaria
Първо забелязвам фините линии.

# 83
  • Б
Забелязвам тъмни кръгове и торбички под очите, след като се събудя. Гледам с добро хранене и почивка да неутрализирам нещата, но това не е достатъчно.Трябва и подходящ продукт

# 84
Забелязвам фини линии около очите. Това е първото място, където се забелязват белезите на стареенето, и затова изисква специална грижа.

# 85
Подпухване и фини линии

# 86
Забелязвам подпухване и торбички, понякога и леки червени подутинки. Не ползвам нищо освен околоочния крем, но е необходимо да обърна сериозно внимание и да пробвам с подходящ продукт.

# 87
  • София
Забелязвам ежедневно подпухване,  често и тъмни кръгове - за съжаление сънят не стига и веднага си личи.

# 88
Лека подпухналост и фини линии.

# 89
  • София
За мое разочарование първото нещо, което забелязвам сутрин са тъмни гръгове и подпухване. Пробвала съм различни продукти, без особен ефект. Ще ми е любопитно да опитам и ефекта на крема Revitalift Instant Eye Bag Eraser.

Общи условия

Активация на акаунт