L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 126
  • 438
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин, а и не само, са отоци, тъмни кръгове и торбички.
До сега няма продукт, който да ми е помогнал в тази насока. Работя на смени, включително и нощни, редовно не си доспивам и резултатът е видим.

# 91
Фини линии. Притеснявам, че ще станат по-големи бръчки

# 92
  • Пловдив
Всичко изброено виждам сутрин под очите Wink на 50+ съм Simple Smile

# 93
Сутрин първо забелязвам как очите ми „разказват“ дали съм спала добре – леко подпухване и тъмни кръгове често издават умората, дори когато се чувствам отпочинала.

# 94
Веднага забелязвам подпухване и торбички.

# 95
Имам тъмни гръгове и фини линий. На ред са и торбичките

# 96
Първото нещо, което забелязвам сутрин под очите са фини линии и подпухналост.

# 97
Сутрин първо забелязвам торбички под очите и подпухналост, но аз и пия доста вода нощем и явно задържам и вода.

# 98
Сутрин първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си е подпухване и торбички. С удоволствие бих изпробвала продукта, за да се справия с тези ми недостатъци.

# 99
Сутрин забелязвам, че очите ми понякога са леко подпухнали, тъмните кръгове са си видими от недоспиването ми непрекъснато, а финните бръчици вероятно и от възрастта ми си личат все повече.

# 100
Фини линии за съжаление 😞

# 101
Тъмни кръгове и бръчки.

# 102
  • София
Сутрин, първото нещо, което виждам под очите са фините линии.

# 103
  • Пловдив
Определено сутрин първо забелязвам подпухналост и фини линии, за съжаление...

# 104
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

За съжаление комбинация от трите.

Общи условия

Активация на акаунт