L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 144
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
Тъмни кръгове и вече не финни линии, а направо бръчки...

# 106
За съжаление забелязвам, и не само сутрин, почти всичко изброено: тъмни кръгове, подпухналост и торбички под очите.

# 107
Имам  подпухваве рано сутрин, неприятно е защото дава изморен вид. Фините линии са видими през цялото време.

# 108
Имам подпухване сутрин.

# 109
  • Mediterraneo
Фините линии забелязвам първо, рядко подпухвам и имам тъмни кръгове, последното, ако не съм спала поне 8 часа.

# 110
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Забелязвам фините линии и падналия клепач. С удоволствие бих изпробвала продукта за околоочния контур!

# 111
Поради системно недоспиване имам доста стабилни торбички под очите  и това е първото, което ми прави впечатление всяка сутрин.

# 112
Фините линии (вече не чак толкова фини) и падналия клепач.
С удоволствие бих изпробвала продукта за околоочния контур!

# 113
Фини линии

# 114
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Фини линии, за съжаление..

# 115
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухване и паднал клепач.

# 116
Напоследък подпухване и торбички.

# 117
Като майка на малко дете първото, което забелязвам съм торбички и подпухване. Тъмните кръгове и фините линии също са много по-видими.

# 118
около очите имам подпухване. То най-често зависи от това колко съм спалa и дали съм пилa достатъчно вода предния ден. Обикновено не пия много вода и си личи. Фините линии ги усещам повече вечер, когато съм уморенa, а торбички имамдосга сутринта

# 119
  • София
Сутрин съм с торбички под очите и подпухване под веждите и под долните клепачи. Продуктът ми стана интересен, бих го тествала.

Общи условия

Активация на акаунт