L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 092
  • 438
  •   1
Отговори
# 435
Чета коментарите и се замислям,че половината които са го изпробвали ,нямат нужда от тези продукти .Затова база за сравнение и ефективни отзиви не могат да се отбележат.За такива продукти трябва да се изпробват от желаещи,които наистина имат нужда,а не на принципа томбола където се паднат!

# 436
  • Другата България
Blush
Значи, след като някой има забележки към даден продукт, независимо от какво естество са те, изводът е, че “няма нужда от него“??? Joy
Не, че не е паснал на кожата му примерно, не е оказал ефекта, който е бил очакван, не е повлиял върху торбичките/бръчките....всичко, което потребителките споделят.
Доста ....интересна логика. Ще се въздържа да използвам друга дума.
“Ефективните отзиви“ явно трябва да са само и единствено “УаУ“, “Страхотен“, “Невероятен“, “Подмладих се с 20 години“ и все от този род.
Ще те разочаровам - не, не трябва.

# 437
Не спечелих крема, а си го купих, защото прецених, че имам нужда от него. Сутрин имам сенки и подпухване под очите. Ползвам крема от 3 три седмици и спазвам инструкциите за употреба, но при мен положителен ефект няма. Преди подпухването ми обикновено започваше да намалява след около час, с крема това не се промени. Преди него нанасям околоочен серум Revitalift Filler и крем Revitalift Lazer. Но след слагането на този крем, зоната под очите ми се изсушава изключително много, вследствие на което тъмните кръгове и фините линии, които иначе се заличават след хидратация, стават още по-ясно видими. Явно този продукт не е за мен, но се радвам за всички, на които е помогнал. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 17:23 от V!ola

# 438
Благодаря за предоставения продукт. Аз имам силно изразени торбички и ми се струва, че продуктът наистина опъва кожата. Като цяло имам усещането, че си нанасям някакъв лечебен крем, а не нещо за ежедневна употреба.
Ще ви държа в течение как се отразява с времето.

Общи условия

Активация на акаунт