L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 125
  • 438
  •   1
Отговори
# 405
Фините линии.

# 406
  • Варна
Тъмни кръгове

# 407
Имам точки кръгове под очите откакто се помня. Винаги съм с коректор в тази зона, за да ги прикрия...

# 408
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
От известно време като стана сутрин и погледна лицето си, не съм доволна от видяното. Започнаха да се появяват торбички, и сякаш фините линии стават по-забележими.

# 409
Първото, което забелязвам сутрин в зоната около очите си, е леко подпухване и изразени торбички. Това веднага ми създава усещане за уморен вид, дори когато съм се наспала. Затова бих искала да изпробвам продукт, който да освежи и изглади зоната около очите.

# 410
  • Русе
Първото нещо, което забелязвам сутрин е подпухване, някой път и торбички за жалост. Бих изпробвала крема с удоволствие.

# 411
  • Пловдив
Торбички, но по-неприятното е, че изобщо няма значение добре ли съм се наспала или не.

# 412
Подпухналост и фини бръчици - това е, което забелязвам всяка сутрин.

# 413

Изтеглени са потребителите, които ще тестват L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Това са:

donatellla
Лита
shushumiga87
Bubeto
foreverlove
nadejda8791
Merri_An
Диди 💙💙
Magnum
Монако
gemmahazeld
One rose rose
nmy96
Усмивчица-28
boroboro
iren11
VYX
petals
nina_ricci_
Tinka53

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 01.10.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на L'Oréal Paris. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  желан офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на BG-Mamma до 07.10.2025 г.   

# 414
  • София
Здравейте!
Вече ползвах няколко вечери маската L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Веднага се усеща леко стягане, но е приятно. Всъщност е като хидратираща маска с действие против бръчки през нощта. Колкото до Околоочният гел Eye Bag Instant Eraser, той е специално за торбички, подпухналост и бръчки под очите. Него го нанасям преди излизане под грима. Прозрачен е и прикрива торбичките. Фон дьо тена го допълва.

# 415
  • София
Здравейте!
Благодаря за възможността да пробвам L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.

Нямах търпение да използвам продукта и веднага след получаването му го нанесох.
Въпреки, че беше вечер / измих преди сън/, доста добре прибра торбичките-
Сега нанасям сутрин, прибира и добре изглежда околоочната зона.
Единствено не ми допада, че след изсъхване, прави кожата  доста опъната и при усмивка или мимика, се получават едни доста видими бръчки-просто крема опъва кожата. Може би, все още се напасваме, но мнението ми е положително!
Мисля, че за сега открих действащ продукт и ще продължа да го използвам и занапред.
Все още е рано за окончателно мнение, но съм доволна !

# 416
Здравейте! Започнах да използвам L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser веднага след като го получих. До момента мога да кажа, че има видим ефект след нанасяне, но усещам зоната около очите суха и опъната. Усещането е по-скоро неприятно при мимики. Ще продължа да го ползвам, да проверя дали мога да свикна с този ефект.

# 417
  • на последния етаж
Много благодаря за възможността да пробвам новия продукт на L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Още на следващия ден сутринта нанесох от крема съгласно инструкциите - около половин грахово зърно. Усещането от крема е неприятно, кожата не е мека и хидратирана, а стегната и суха. Чудех се дали да не го измия, първата ми мисъл беше, че контурът ми ще стане още по-сух и сбръчкан. По отношение на торбичките има промяна, не бих казала, че изчезват напълно, но се прибират на поне 50%.
Вече около седмица ползвам крема и усещането от опъване и сухота продължава да ме дразни, освен това миризмата на крема е много странна (на някакво лекарство). Тъй като препоръката на производителите е да се почисти зоната с продукт за премахване на грим 8 часа след нанасяне, подозирам, че има някакви силни съставки.
Разколебана съм относно употребата му занапред.

# 418
Благодаря за възможността да изпробвам крема.В действителност поприбира торбичките,НО изобщо не мисля,че е подходящ да се използва без предварителна хидратация на околоочната зона. Нанесен директно , макар и в описаното количество, остава едно чувство за сухота и опъната кожа. За това смятам,че първо е нужно хидратиращ крем и след това въпросният Revitalift. Нанасях го и върху грим-попива,държи се добре.

# 419
Момичета благодаря за отзивите!,Много имам нужда точно за торбичките под очите.Определено ще го изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт