L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 169
  • 438
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за предоставената възможност да изпробвам L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.
Красива опаковка, компактен продукт, стилна цветова гама, добър снимков материал с инструкции за употреба. Опитах веднъж - стягащ ефект,  без омазняване, добре работи във времето, но лично за мен с някаква съставка с мирис на камфор ,към която имам непоносумост. Успех на продукта !

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:05 от donatellla

# 421
Благодаря за възможността да изпорбвам крема Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser! Въпреки, че аз нямам торбички под очите, а главно сенки и леки, фини бръчици тип "пачи крак", нямах търпение да изпорбвам продукта. По принцип, откакто се помня, друг грим може да нямам, но слагам коректор под очите заради сенките. Нанесох крема както е описано и изчаках 15 мин без да правя гримаси. Започна леко парене (но не неприятно), което след минута, две спря. Когато кремът изсъхна усетих как кожата под очите буквално се бетонира и опъва. Много интересен продукт, никога не съм ползвала такъв. Фините бръчици ги нямаше при усмивка, но се появи една много грозна черта под очите, разделяща кожата точно там, където има крем и там, където няма. Та, предпочетох чара на фините бръчици пачи крак пред тази резка Simple Smile Много ми наподобяваше чувството както, когато съм с пилинг маска и тя изсъхне! Отстраних го с мокра кърпа доста трудно и беше неприятно цялото това търкане на тънката кожа под очите. В упътването пише, че се сваля с дегримьор за водоустойчив грим, а аз такъв нямам. Другото, което ми беше странно беше, че в листовката пише, че се нанася хем на почистена кожа, хем пък може върху грим...Или по-скоро е за предпочитане да се нанесе след коректор, отколкото обратно. Като цяло съм със смесени впечатления, защото е по-скоро прикриващ, отколкото премахващ проблема, а и се усеща върху кожата.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 20:13 от VYX

# 422
  • Другата България
Много благодаря за възможността да пробвам новия продукт на L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Със смесени чувства съм от него обаче.
Проблемът ми са именно торбички и бръчки, върху които кремът оставя усещане за по-скоро стягащ ефект, отколкото за прибиращ такъв. Кожата не е мека и хидратирана, а стегната и суха. Усеща се и едно опъване, подобно на това при използването на пачове за очи, или някои видове пилинг.
Не бих казала и че торбичките се прибират изцяло, но ефект върху тях определено има.
Миризмата не ми пречи.
Струва ми се, че има и малко избелващ ефект.

# 423
Здравейте!
След като вече няколко пъти нанасях L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser, мога да кажа, че за да има добър резултат, трябва да се следват стриктно инструкциите и да се нанася посоченото количество от продукта. Торбичките и бръчките под очите ми почти изчезнаха. Усещането при нанасянето за стягане на кожата е малко неприятно, но се свиква. Ще продължа да го ползвам!

# 424
VYX, и при мен има едно образуване на бръчка като се засмея след като е изсъхнал. Върху него слагам ББ крем, но това спичане не ми допада. Не мисля, че отстранява торбичките, а само ги покрива.

# 425
Момичета , благодаря за искрените ви мнения!

# 426

Снимките говорят сами по себе си, като този ефект се вижда няколко минути след нанасянето.
Формулата е плътна, но немазна и нелепнеща. Аз лично усетих леко загряване през първите 1-2 минути, след което отмина и почувствах леко стягане. Тогава забелязах и видимия ефект.

Заключение: кремчето прави, това което обещава, а именно намаляване на подпухналостта, леко изглаждане, а вероятно при продължително ползване и деликатен лифтинг ефект.

Благодаря на бг мама и Лореал за възможността да тествам продукта и да открия най-после нещо, което действа! 🤗

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:31 от nina_ricci_

# 427
  • Стара Загора
Здравейте и от мен! Снимки не съм правила, но при мен е идентично положението както при Nina_ricci. Ефекта се вижда след 2,3 минути - намалява подпухването под очите при мен, самия контур е по-стегнат и изгладен, Първия път, когато го нанесох бях доста учудена на консистенцията и мириса като на лекарство .  До сега не бях използвала такъв продукт . Усеща се стягане и изсушаване, загряване не усетих. Чудех се заради изсушаването дали не мога да сложа крем отгоре- 15-20 минути след това?
Благодаря на БГ- МАМА и L'Oreal за възможността да пробвам продукта!

# 428
Здравейте! Време е и аз да споделя своят опит с L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.
Накратко, ползвах го всеки ден в последната седмица, само сутрин, нанасях според указанията на опаковката. Наистина, в дните когато бях недоспала (5-6 часа нощен сън), той действаше като магическа пръчка! Но когато го ползвах през уикенда, когато успявах да си отспя(над 8 часа сън), разликата беше минимална. Така че аз бих запазила продукта точно за такива дни с по-малко количество сън, защото не мога да си позволя да имам торбички колкото чували под очите когато се срещам с клиенти.

# 429
Щастлива съм, че бях от късметлийките, които имаха шанс да тестват  L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser.
Областта около очите е най-нежна и най-бързо там се забелязват първите признаци на стареене.
Когато имаме нужда от незабавен ефект L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser е наистина мощен помощник. В упътването добре е посочено как трябва да бъде използван правилно. Наистина е мощна формула и бързо се усеща стягане, но е важно преди това да бъде нанесен друг овлажняващ продукт. Не трябва да се втрива и се слага количество колкото 1/2 грахово зърно.
Важно е също вечер продуктът да бъде старателно отмиван/ почистван .

Искреното ми мнение е че продукта е агресивен и няма да го използвам ежедневно. Но когато имам нужда от свеж и стегнат вид, за специални поводи ще го включвам като тежка артилерия.

# 430
  • Стара Загора
И аз да се включа с ревю за кремчето. Получих го навреме и се чудих дали да го отварям, понеже ползвам друг продукт, но за да се отлага мнението ми във времето реших да го тествам. Да почна от там, че имам суха и тънка околоочна кожа, та продуктите, които използвам трябва да са богати. Кремът е хубав и наистина има бързи и видими резултати, както обещава. Пробвах го индивидуално, но още повече ми изслуши кожата, което не ми хареса. Нямам тъмни кръгове и торбички , затова не мога да дам адекватно мнение как реагира при такива случаи. Преди това нанасям мазен серум и след това прилагам Loreal Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Така ми харесва и по този начин бих го използвала. Благодаря много за възможността да тествам продукта Hug Бих закупила отново за в бъдеще.

# 431
Благодаря за възможността да тествам L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser! При моята кожа, която е податлива на раздразнения, светла и суха, усетих леко парене в началото и усещане за опъване, последвано от неприятно зачервяване. Това се дължи на личната ми чувствителност - проявява се и с други козметични продукти, поради което не успях да продължа с теста.
За да споделя по-обективно впечатление, помолих майка ми да изпробва продукта. При нея не се наблюдаваха никакви реакции, зоната около очите изглеждаше по-свежа, а подпухналостта видимо намаля. Макар да не беше подходящ за моята кожа, кремът се оказа ефективно и надеждно решение за хора с по-устойчива кожа, които търсят моментално освежаване и по-бодър вид на зоната под очите.

# 432
Благодаря за възможността да тествам крема. Аз съм малко със смесени чувства. Неприятни са ми първите минути след нанасяне, защото усещам щипене и опъване, но пък след това има лек ефект.

# 433
Благодаря за възможността да пробвам  L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser!
Късно видях, че съм сред изтеглените, но все пак подадох данните си, и този понеделник взех крема. Нямах търпение да го изпробвам. Почистих зоната около очите, според инструкциите, и нанесох малко количество. Първото усещане не беше много приятно -  усетих неприятно опъване и парене. Но определено след 20-тина минути забелязах ефект. Вчера реших първо да нанеса бадемово масло, и след като попи, нанесох крема. Днес пък изпробвах с масло от гроздови семкии. И в двата случая ефекта беше добър в съчетание с крема. Няма го първоначалното не особено приятно за мен чувство  за дразнене . Кожата ми приема крема в тази комбинация много добре, и определено за тези три дни виждам положителен ефект. Кожата ми стои по-свежа, торбичките и леките бръчици почти не се виждат. Лично аз ще продължа да го използвам .
Благодаря още веднъж за възможността!

# 434
И аз да дам своя отзив, за съжаление при мен почти няма разлика преди и след поставяне на крема. Но имам изключително проблемна зона, за която се оказа, че може би единствено операция би разрешила състоянието.

Общи условия

Активация на акаунт