Отговори
# 255
Мда, добър вечер,
това май са кошмари. И ние така, през вечер почти ставаме да го успокояваме. Като го гушна и постои няколко минути в мен, после пак го оставям в леглото, и понякога спи до сутринта, понякога след час два пак се буди плачейки, но втория път баща му го успокоява.
Веднъж рева със затворени очи много и дълго, и не даваше да му дадем лекарство(май събуди всичките съседи).
Много трудно успяхме да му дадем лекарството и после веднага се успокои.
Днес пък на детската площадка такъв рев удари - искаше топката на едно доста по-голямо от него момиченце, то пък не си я даваше, Поло пак опита да я вземе, даже кимна с глава на момиченцето, но без успех, и като наду гайдатаааа Crazy всички деца впериха поглед в него учудено, защо плаче. Ходи да прегръща две лелки гледачки Crossing Arms и те го взеха да седне на скамейката им между тях Laughing Клюкар ще става Laughing Mr. Green

# 256
Добро утро.  Hug
Юлиана е добре, явно температурата в сряда е била наистина от претопляне. Били, пробвала съм и това със шапките - слагам си нейна, но после тя започва да я слага на моята глава, а не на нейната. Аз обаче ще продължавам да упорствам, дано й писне да я сваля.
Мисля и аз от другата седмица да започна по-сериозни опити за махане на памперса, все отлагам, виках си пролетта, а то направо лятото дойде. Simple Smile В тази връзка ще ходим утре да й купим някакви сандалки или по-отворени обувки, дано харесаме.

# 257
Добро утро  Tired

Имахме поредна безсънна нощ, придружена с ранно ставане в 6:30  Twisted Evil Гроги съм ... На всичко отгоре Ади ме преследва непрекъснато ( 24/7 ), постоянно пищи за нещо и се сърди и ако не стане нейната почва още повече да се дере! Нервите ми са опънати до края и ми иде вече да се разкрещяяяяяя  #Cussing out Искам да спя  Tired

Радвам се, че болните днес са здрави и е било нещо моментно!

Хайде лек ден от мен, че ме чакат куп задачки ...
 Hug

# 258
  • София
Добро утро  Tired
постоянно пищи за нещо и се сърди и ако не стане нейната почва още повече да се дере! Нервите ми са опънати до края  Hug

е това се едно аз съм го писала....отвратителен период....

# 259
Привет  Wink
Доминика, явно навлиzат в такъв период, раzбират, искат и zнаят на кого могат да се качват на главата . Аz пък си докарах 2 баби, които го вкараха малко моят в релси, zащтоо мога да си zапушвам ушите zа лигавщини, докато някой друг му обяснява zащо НЕ и какво оzначава НЕ.
Но пък ми докараха друг проблем. Майак ми се опита да го научи да zаспива сам, като го остави да си пореве в леглото и той нещо вzе да реве когато се събуди (преди можеше половин час да си прикаzва нещо , да се успокоява и евтл пак да zаспи)  Sad Sad Sad сега да видим как ще оправя положението .

# 260
петра пък стана супер детенце  Heart Eyes.
виж, камен че се дере, това е повече от ясно  Mr. Green

# 261
Отчет за махането на памперса - до следобедния сън беше без. И е напика 3 пъти и то в гащите. Не каза. Само толкова пъти ходи и толкова напикани гащи имаше. Но не ми пука. Реших, че от днес памперс ще има само, когато спи. С дънките още не съм пробвала. Говорим си, обясняваме се, и обещава че ще каже следващия път като има пиш. Да ама не. Пробвах да я изпишвам на час. Не иска. Стои на гърнето и не пиша, или на вън на ръце и пак не ще. Пиша приз 2,5-3. За сега е това. Довечера пак ще кажа.

# 262
Бубе, бях питала за интервалите на пишкане и течностите, които поемат. Кажи и ти за тях.
Реничка, Вивита, Диди нали и вие махахте пампите? Споделете.

# 263
обещавала била  Joy

# 264
Бубе, бях питала за интервалите на пишкане и течностите, които поемат. Кажи и ти за тях.
Реничка, Вивита, Диди нали и вие махахте пампите? Споделете.

ахъм махаме ние  Joy
когато не ми е критично (не е навън в количката или не спи) му махам и памперси и гащи, считай раzхожда се иz къщи полугол. От време навреме викам пиш пиш, при което нашия zнае , тича, намира цукалото и го носи, сяда на него , хили ми се, става пъха вътре нещо, сяда отново, поглежда какво има вътре ... раzнася го подире си и когато не го гледам се иzпикава на пода. Като викна не не си zаличава бърzо следите, като бърше с крак (с чорап )  ooooh!

# 265
Здравейте отново

отдавна не съм се включвала при вас. Лек и спокоен ден на всички мами.

# 266
здравейте,
нещо не остава време за форумстване, липсав им свободното време
 и ние трябва да почваме да махаме памперса, но как ще стане идея си нямам, като се напишка преобувам, и след 10мин пак се напишква, явно пишка по малко на често, трябва да се заредя с доста клинчета за преобуване, хи хи хи, а на вън не ще да я изпишквам, казва аки, сочи памперса, сабувам я , нищо пищи  и се гърчи, и като я обуя след 10мин е напълнила памперса, като я викна почва да бяга и да пищи, значи знае че има зор, казва ми но не ще да ходи навън, някой има ли тоя проблем
приятен ден на всички

# 267
Хаха Доминика, подсети ме за сцените на Поло, когато е недоволен. Днес даже и на детската площадка показа на какво е способен. Значи, ако сте виждали металист да танцува, ще придобиете пълна представа. Ей така почва Поло да си клати главата във всички посоки, само че без музикален съпровод. Днес вкъщи така здраво си издрънча главата при проява на същата сцена. Shocked Ама нищо му няма. С тези калинки на хладилника голяма беля си взехме на главите - все иска да ги реди, а аз съм ги поставила на високо, че само с моя помощ да ги стига, иначе ме е страх случайно да не лапне някоя и да се задави - голям страх имам аз от задавяне. Откакто педи ни показва как трябвало да се "удари" детето, ако се задави, че да изпадне заклещеният предмет, направо настръхвам. Rolling Eyes А той все иска да го нося и да ги реди, и им говори... Heart Eyes
Днес си загубихме малката топка (имаме и голяма) на детската площадка. А беше от България Sad Една шарена, с преливащи цветове. Иначе Поло става все по-социален, но май предпочита лелките и по-големите каки. Днес сутринта на площадката имаше няколко тинейджърки(явно избягали от час Mr. Green) и той веднага се залепи до тях и от тема музика, разговорът им премина в "кой какви сладки бебешки дрешки видял по магазините" Laughing
Клара и Ефорина, добре завърнали се Hug

# 268
  • Карлово
За гърнето-днес сутринта Мартина има два успешни опита в гърнето и един на паркета. Събуди се и след малко "Аки, аки", отиде, взе си го, аз я съблякох и седна. Реших да влезна и аз в тоалетната, тя-в коридора. Без да я подканям се изпишка, стана, погледна вътре, изръкопляска с викове "Браво!" и "ОЩЕ" и пак седна. След 15 мин-на паркета, след още 15-пак поиска гърнето и се изпишка вътре. Странното е, че на акането казва "пиш" и обратно. Важното е, че аз я разбирам. Резултатът от днес: до следобедния сън памперса беше сух. Решила съм в сряда да махам памерса в къщи.
Днес й купих някакво зрънчо с награда хвърчило заради хвърчирто. Страхотна веселба падна. А и добра тренировка за мама. Mr. Green

# 269
  • София-там нейде в западната част
памперс още не махаме но ви следя с интерес и се учим  Mr. Green
микки сега пък конюктивит ... да минава бързо ... браво за гърнето
доминика и ние минахме през такъв период преди около месец май беше с лепнатато положение за мен ... минава
Ема от вчера казва "изям" или по-скоро "зззям"  Joy много сладко го казва  Grinning
друго не се сещам освен че днес като ходих да си купя билет за метрото на продавачката й казах "Може ли един бонбон"  Shocked вместо билет  hahaha ... посмяхме се за кратко и после си като излязох на спирката си взех Тофифи  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт