Какво мислите за размяна на партньори между двойки?

• 49 383
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
При наличието на подходяща друга двойка, които да ми харесват, с удоволствие бих пробвала. Мъжът ми също. Убедена съм, че при добър подбор на хора, място и т.н., това би оставило много положителни емоции. Случвало ми се е с мъжа ми да участваме заедно в групов секс и беше страхотно. Но не мисля, че човек трябва да прави такова нещо, ако се чуства некомфортно и има задръжки, които фактори довеждат само и единствено до неприятни преживявания.
Интимният ми живот в никакъв случай не е скучен и с радост бих го правила възможно най-интригуващ.
Другата крайност е, че имам приятелка, чието гадже беше болен  на тема суинг и абсолютно нищо друго не можеше да го заинтригува сексуално. Това си е болестно състояние и е силно неприятно. Тя не можа да издържи дълго, най-малкото защото за нормалния човек това е някакъв вид разнообразие, докато ако правиш това постоянно и то с основната цел да угодиш на партньора си...

Наистина ли....? Rolling Eyes Не ти ли е неприятно че мъжът ти  пред твоите очи "клати" друга /с извинение ,не се сещам за друга по-мека дума../ ? newsm78   А с груповия секс не го разбирам...мисля че си е доста рисковано... Crazy
И аз си позволявам  много волности...но само с моя човек.Не мога да си представя да се развихря   с други пред него...или той пред мен.  Embarassed Но хората са различни.. Flutter Явно аз съм доста консервативна в това отношение. ...Blush

# 76
# 77

Това какво трябваше да значи  Sunglasses

# 78
При наличието на подходяща друга двойка, които да ми харесват, с удоволствие бих пробвала. Мъжът ми също. Убедена съм, че при добър подбор на хора, място и т.н., това би оставило много положителни емоции. Случвало ми се е с мъжа ми да участваме заедно в групов секс и беше страхотно. Но не мисля, че човек трябва да прави такова нещо, ако се чуства некомфортно и има задръжки, които фактори довеждат само и единствено до неприятни преживявания.
Интимният ми живот в никакъв случай не е скучен и с радост бих го правила възможно най-интригуващ.
Другата крайност е, че имам приятелка, чието гадже беше болен  на тема суинг и абсолютно нищо друго не можеше да го заинтригува сексуално. Това си е болестно състояние и е силно неприятно. Тя не можа да издържи дълго, най-малкото защото за нормалния човек това е някакъв вид разнообразие, докато ако правиш това постоянно и то с основната цел да угодиш на партньора си...

Наистина ли....? Rolling Eyes Не ти ли е неприятно че мъжът ти  пред твоите очи "клати" друга /с извинение ,не се сещам за друга по-мека дума../ ? newsm78   А с груповия секс не го разбирам...мисля че си е доста рисковано... Crazy
И аз си позволявам  много волности...но само с моя човек.Не мога да си представя да се развихря   с други пред него...или той пред мен.  Embarassed Но хората са различни.. Flutter Явно аз съм доста консервативна в това отношение. ...Blush

Амииии, аз затова казах, че другата двойка трябва да е подходяща... Не, не ми беше гадно. По-скоро интересно. Но според мене, много зависи от партньора ти - в смисъл, че той по някакъв начин ако те кара да се чустваш пренебрегната е наистина гадно. Както и смятам, че при двойки, които са имали по-оскъден сексуален живот и опит преди брака, подобни експерименти могат да доведат до крайно лоши развръзки.

# 79
Нищо ново под слънцето... Суингът въобще не ме влече, не бих го практикувала.
Вече ми е смешно, когато във всяка втора тема сексът наляво и надясно се рекламира като най-добрия метод за освежаване и заздравяване на връзката.  Rolling Eyes

# 80
Ми аз предлагам да се събираме на вечеринки на които да слушаме стари градски песни (може и малко трева за цвят), или да почнем да ходим редовно на църква и с помоща на силите господни да си подобряваме и разнообразяваме половия живот вътре в семейството. АМИН!

"Глееедам и не вярвам на очите си!" - тук пълно с монахини и консервативни бре.

Прекалих малко със сарказма...  Истината винаги е някъде по-средата (като и в телата ни, както и в културата ни - всички знаем около какво се върти,  и т. на т. да не изброявам...) Всеки е свобден да прави това което иска, и не всеки е длъжен да прави това което искат другите от него. Трудно приемам факта че може някой да е толкова категоричен за нещо което дори не се е и опитал да си представи какво е и се хвърля в някакво безумно анатемосване. Това е инат. Когато спрете да отговаряте на въпроса със*- "Ами не искам - защото не искам!" тогава може да има напредък и еволюция в отношенията и връзките Ви!

# 81
Турбо, за какви монахини говориш? Никой не анатемосва суинга, просто не допада на всички ни. Който иска, да го прави...
Аз, например, никак не съм консервативна. Обичам разнообразието в секса и гледам да си го набявам. Само не се кефя на групови изпълнения и суинг... Монахиня ли съм?

# 82
Турбо, за какви монахини говориш? Никой не анатемосва суинга, просто не допада на всички ни. Който иска, да го прави...
Аз, например, никак не съм консервативна. Обичам разнообразието в секса и гледам да си го набявам. Само не се кефя на групови изпълнения и суинг... Монахиня ли съм?

Ми да минем на Л.С.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Със сигурност ще има и други засегнати от моя пост, споко... не сте/сме всички еднакви овце за стригане  Mr. Green Mr. Green  bouquet (не слагам всички под един знаменател за тези които нямат чувство за хумор, сатира и забава)

# 83
Това, че в Германия е модерно, не е истина.
Модерно не е. Просто има определени хора,
които го практикуват. И толкова. Има и такива,
дето не го. Както навсякъде, впрочем. Сексът
е право на избор в крайна сметка. Приемам за
нормално всичко, което не ме наранява и не
наранява партньора ми и ни доставя удоволствие.

# 84
  • Стара Загора
Дори не можах да си се представя в такава ситуация.Не е за мен тази работа. Naughty

# 85
Харесва ми и го практикуваме с половинката. Изживяването е невероятно. Даже сме спретвали и партита с по 7-8 двойки (то си става направо оргия). Мързи ме да пиша! Ако ми се допише повече мога и подробности да ви разкажа.

# 86
Разни хора, разни идеали!  Peace

В Германия не е модерно. Живея тук от много време и не познавам нито 1 двойка, която да го прави. Немците са сдържани, та дори правят много рядко секс. Освен това са коне с капаци и им трябват години, за да се отракат чак до там...Ние не сме чули в блока някой да прави любов. Ако ние сме шимни, хазяйката се обажда да ни се скара  Mr. Green  Joy

Що се отнася до французите, мисля, че там много двойки си разменят партньорите. Наши приятели винаги разказваха...Те бяха дали обява във вестник и се срещаха с други семейства, за да се разменят. В собственото си жилище. Ходеха и на слуингърклуб и си намираха други партньори. В крайна сметка тя си намери азиатка, която я побъркваше, а той си намери французин, който да го задоволява и всички останаха доволни  Mr. Green !

# 87
Зима, не съм съвсем съгласна.
Германците и секс правят,
и не са коне с капаци. Не
знам с какви си общувала,
та имаш такова мнение.

# 88
Ние, хората сме моногамни същества, а семейството е свещенно. Затова размяната на партньори  си е прелюбодействие.
А прелюбодействието  е грях.
Нооо всеки отговаря за себе си.
  bouquet

# 89
Четейки всичко,което се изписа по темата си мислех дали наистина сте толкова консервативни,колкото го изкарвата,но това е без значение.Напълно съм съгласна с мнението на Crying Game ,че ако попаднеш на подходящи хора,и ако ти самият си наясно,какво точно искаш,това наистина би било незабравимо изживяване за една двойка.И все пак трябва да си дорасъл за подобен род отношения,не на всеки би му понесло подобно нещо.Аз лично не виждам нищо лошо в това.Всеки е свободен да прави каквото си иска,а когато го искат и двамата не би било проблем да се пробва.Повечето от постингите честно казано ме разсмяха,и не защото са различни от моето виждане по въпроса,а защото се вижда мисленето на един ограничен човек,който дори не е опитал и не знае за какво става въпрос.Не бих искала да влизам в безсмислени спорове,това си е мое мнение и мисля,че тук не става въпрос за скучен сексуален живот,напротив!

Общи условия

Активация на акаунт