Магията на изтока - тема 77

• 9 907
  • 341
  •   1
Отговори
# 330
  • MJF
Ммм , аз на японския фронт на тема затвори скоро изгледах Beauty Salon in Prison и останах напълно доволна , защото се оказа заглавие от моята кръвна група.

Spooky in Love 5
Брей този нашия
Скрит текст:
даже без драскотинка се появи и подължи от началото на епизода. Честно казано предпочитам да увеличат екранното време на духовете и двамата главни + двамата му асистенти и лафовете им ,  от колкото всички околни доста клиширани образи и микротеми. Да не ми се обиждат но аз всичко останало, след първите 2-3 серии , го редактирам с размах.

# 331
Criminal - финал. Напълно съм удовлетворена. Много ми хареса този сериал, интригуващ и динамичен, с добър актьорски състав. Има възможност и за втори сезон, но и така бих казала, че е напълно завършен.
Скрит текст:
Финалът е логичен и достоверен, ако мога така да се изразя. Даже ме изненада приятно. Очаквах някои от главните герои да ги приключат, както се казва, а в крайна сметка те се оказаха живи/налични.

Ето ги моите любимци:
Скрит текст:

Преди да продължа със сериалите, мисля първо да гледам филма Black Showman с Масахару Фукуяма.

# 332
Гледах Black Showman. По мое мнение самият филм не е кой знае какво. Добрите му страни са визуалните ефекти, красивият есенен пейзаж и, разбира се, чарът на Масахару Фукуяма. За едно гледане определено става.

# 333
  • MJF
rududu и 5 епизод видях на "чушчицата".
Скрит текст:
Ей на , чуха ни мърморенето. Малко се мярна дразнещия ни. Но пък дадоха и другия брат че и съпругата му. Мен лелята на нашата героиня ме дразни сега Mr. Green

Видях първите 2 серии на корфронта на A Bona fide Killer
Няма да коментирам сега какво видях а какво не съм още видяла. Grin
Скрит текст:
Ясно че по някое време ще настане голяма каша и драма. То не е съпруга. То не е майка му.
Kong Hyo-Jin не съм я гледала отдавна. В линка горе виждам  и 2 филмови нови заглавия при нея.
Sung Dong-Il ме развесели автоматически още като се появи на екрана ми. А като каза за какво отговаря в екипа на който е шеф героя му , съвсем ме ....Mr. Green
Kim Won-Hae неуморно снима , гледам го и в The Apartment Job

The Apartment Job изгледани последните излъчени серии и тук.
Скрит текст:
Още доста карти паднаха на масата , така да се каже , в тези 2 серии. И м/у двете сестри. И м/у гангстерите или там каквито се водят, че ми е трудно да ги дефинирам с една дома всички. Прееекалено много са.
Не знам творческия екип как ще "извърти" нещата за да няма свръхдрама. Но вярвам в тях. Останаха им 4 серии за развръзки.

# 334
  • пустинен пъпеш
Шоши,днес изгледах 4 еп.  на ,,чушчицата",а 5 остава за утре.Дано ускорят и следващите.Интересни да ми и текущите ,които следя Until the T-Shirt Dries и Issho ni Gohan wo Taberu Dake

# 335
  • вятърничава
Spooky in Love 5 и 6, каква я мислихме, Шош, каква стана? 😄 Ние този прокурор го бяхме отписали, а той сватба ще вдига.
Довърших Agent Kim Reactivated, от The Husband остават още 2 епизода. Доволна съм, нямам оплаквания.
Until the T-shirt Dries 4 много забавиха темпото, интересно е, но доста бавно се развива всичко след първи епизод. Искам по-бързо да разбера какви ги е забъркал героят на Кеничи.
Criminal ми звучи интересно.

# 336
Виж го Criminal, когато имаш възможност. Според мен е добре направен. По принцип харесвам криминалните японски сериали. Другите жанрове не бих казала, че винаги им се получават добре. Започнах новите епизоди на Vivant. По-късно ще споделя мнение.

# 337
  • MJF
Хехе , bb6, точно. За Spooky in Love. Но все пак прекаляват с родите и сие вместо да ме занимават с духове и крими. А аз даже съм седнала съзнателно за гледам това. Творческия екип да вземе да се вкара в ръце ....но не вярвам.

# 338
Новина от японския фронт. Екипът, създал моя така любим Saiai се завръща с нов сериал през есента. Рюсей Йокохама и Шун Огури ще участват в Lost10.

# 339
Our Sticky Love вече е наличен целият в НФ.
Много любими аджуми и бабчета се появиха още в първи епизод. И Choi Dae Hoon се появи, но като лекар, а не раздаващото тупалки приятелче на Джи Соп в Агент Ким.

Днес започва и Flex x Cop 2.

# 340
Black Trick 3. Сериалът не е нещо невиждано. Бих казала, че основно се крепи на чара на главния герой (и на самия Гакт, който добре се справя с ролята). Дотук върви предвидимо. Все пак ще продължа да гледам. Доколкото разбрах,
Скрит текст:
майката на главния герой, която е (несправедливо) обвинена в престъпление и понастоящем в затвора, някога е била преподавател на младата адвокатка.

Vivant - тук нямам забележки. Позната обстановка, познати лица, нова мистерия. Все пак досега съм гледала само един епизод от втори сезон и няма да бързам с оценката. Няма обаче и да крия, че имам големи очаквания към този сериал.

# 341
  • MJF
Хе , хе , макар че видях само 4 серии на Агент Ким и то с всички включвания на мишока Blush , Choi Dae-Hoon с героя му беше образ безподобен Mr. Green

Flex x Cop 2 задължително ще го видя. Ахха и той петъчно-уекендов.

Ей , сега трябва да тенирам гледане по 1-2 серии на ден , не повече. С това скупчване на почти всичко кор-текущо петък-неделя. Та да имам и за през делничните дни под ръка.

Всички дугарчета да внимават в жегите Hug

Общи условия

Активация на акаунт