Кралски работи и клюки - март 2026

• 68 996
  • 1 207
  •   1
Отговори
# 960
НОВА СНИМКА (от 22 март)
Херцогинята на Единбург откри новото музикално училище на колежа Радли на специален концерт, включващ две нови произведения, композирани съвместно от водещата съвременна композиторка Сесилия Макдауъл и нейните ученици.

# 961
  • Glasgow
Харесва ми с тази рокля👗

# 962
Ооо, роклята на Софи е страхотна, цвят, модел, супер попадение.

Последна редакция: пн, 23 мар 2026, 19:31 от Chonsi

# 963
  • Някъде там
Ако някоя дреха може да се нарече рокля за принцеса - това е!

Нали, истински принцески разкош е ? Много обичам да гледам такива красоти.
Максима има една подобна..

Последна редакция: пн, 23 мар 2026, 20:26 от daviz

# 964
Принцът на Уелс, като главен полковник на полка, ще посети 1 Мерсиан в Булфорд, Уилтшир, в четвъртък, 26 март.

# 965
Софи е прекрасна! 🥰
Шарлийн е хубава, но винаги изглежда тъжна и подтисната. В погледа й се чете мъка.

# 966
Кити изглежда чудесно, красива е и всичко ѝ стои прекрасно. Аз много харесвам и Беатриче, извън АКС това е единствената роялка, която притежава финес и аристократизъм.

Роклята на Софи е много красива и в страхотен цвят. Чантичката е много интересна. А тя както винаги е много слънчева.

Последна редакция: пн, 23 мар 2026, 22:37 от Moderator3

# 967
Обра точките с тази визия.
Може би беше най-видимо на сватбата на Хари, където беше най-елегантната жена за мен, засенчи абсолютно всички.

# 968
Чудесно, ето и още малко Беатриче. На мен с Пиер са ми много хармонична двойка, за разлика от брат му Андреа и жена му Татяна Санто Доминго, чийто стил никак не харесвам. А, Андреа като млад беше много красив, сега диша прахта на Пиер Grinning.

# 969
  • Някъде там
Чудесно, ето и още малко Беатриче. На мен с Пиер са ми много хармонична двойка, за разлика от брат му Андреа и жена му Татяна Санто Доминго, чийто стил никак не харесвам. А, Андреа като млад беше много красив, сега диша прахта на Пиер Grinning.

Ооо червения Диор е Heart Eyes

Точно това писах и мисля и аз за Андреа.
Но пък Татяна и сега я харесвам. Стила й и на мен изобщо не ми допада, голям кич е, но самата Татяна като излъчване да.
Беатриче си е красавица. Момченцата също, като херувимчета са. Предполагам, че малката ще видим на следващия празник на Монако.

Тази година на празника имаше рядък пропуск, широка й беше роклята, но няма значение. Като цяло е страхотна.

# 970
Да, съгласна съм, че само Беатриче притежава фино аристократично излъчване извън англичаните. И друг път е ставало на въпрос за нея.
От по-възрастните, обаче, не мога да не посоча датчанките Бенедикте и Ан Мари, както и София Испанска.

Последна редакция: пн, 23 мар 2026, 22:42 от Moderator3

# 971
Да, много е хубава и стилна. Въобще точно тази тихата не толкова позната аристокрация още от преди ми е била много интересна. Четирите сестри Боромео не са никак случайни и всяка една от тях е омъжена много успешно. Това си е старата европейска аристокрация където сега всичко живо се вре или претендира да е такава, но в този кръг няма случайни хора без потекло и много, ама много пари. А, Татяна доколкото знам е една от най-богатите жени благодарение на дядо си. Първи дружки бяха с Евгения Ниаркос и бяха модни икони преди години трите с Шарлот.

# 972
Херцогинята на Единбург днес присъства на гала вечерта „Причини за надежда“, посветена на наследството на д-р Джейн Гудол в The Peninsula London.

Херцогинята на Единбург и лейди Хелън Тейлър

# 973
  • Някъде там
Да, много е хубава и стилна. Въобще точно тази тихата не толкова позната аристокрация още от преди ми е била много интересна. Четирите сестри Боромео не са никак случайни и всяка една от тях е омъжена много успешно. Това си е старата европейска аристокрация където сега всичко живо се вре или претендира да е такава, но в този кръг няма случайни хора без потекло и много, ама много пари. А, Татяна доколкото знам е една от най-богатите жени благодарение на дядо си. Първи дружки бяха с Евгения Ниаркос и бяха модни икони преди години трите с Шарлот.
А Беатриче пък е благодарна на баба си. Тя самата разказа, че  баба й е нейния учител в живота, затова и малката е кръстена на нея.
Обаче ми се струва, че те двете с Татяна помогнаха за  "разваляне на  проклятието". Не вярвам аз в проклятия, но пък техните съюзи изглеждат хармонични и трайни. Шарлот няма този късмет. Тя май се раздели с последния?

# 974
Хубава Софи, явно е нова рокля, аз поне не я помня.

Общи условия

Активация на акаунт