Звездни Компромати- Март'26

• 199 346
  • 1 913
  •   1
Отговори
# 120
Бекъмката защо трябва да е с толкова дълъг панталон? При положение, че е и с ръб, се е начупил ужасно и стои кошмарно, все едно ще се спъне всеки момент.

# 121
Коледа не беше толкова отдавна, та СевероЗапад получила за Коледа този подарък Grin
Скрит текст:

# 122
Ali Larter
Скрит текст:

# 123
Cillian Murphy
Скрит текст:

# 124
Полина стилистката на Богданска стилизира вече и Мирела. Сега на тези награди също.

# 125
Мирела е красавица наистина, но само като модел, иначе ми е неприятна. В “Трейтърс” особено беше “страшна”. 🤣 Това не е за външния ѝ вид, наистина е красива, роклята не ѝ прави услуга обаче. Малко, ако се стегне да не мяка толкова и да припка, ще е екстра. Иначе е като 12 годишна. 🤣

# 126
  • София
Полина стилистката на Богданска стилизира вече и Мирела. Сега на тези награди също.
Това обяснява много неща. Дано я уволни скоро.

# 127
Гледах Игри на Волята с Мирела преди години. Много е красива в лице, съвсем естествена и е изключително мила и добра, както и много ранима. Там веднага си проличава характера на участниците поради условията, в които са поставени.
За съжаление за мен тя няма хубава фигура въпреки, че е танцьорка и е гъвкава. Дълъг торс, къси крака, едри бедра и голямо дупе. Разбирам, че последното сега е тренд, но лично на мен не ми допада. Роклята й за това събитие е невероятно грозна и подчертава всичките й недостатъци. Отделно наистина е с говорен дефект плюс, че поне тогава говореше на диалект. Не виждам как ще пее или ще участва във филми, колкото и да я бута гаджето й. За англопродукции да не говорим. За там трябва английски. Дано си намери мястото, но не мисля, че мястото й ще бъде в светлината на прожекторите освен като придружител на Юлиян.

# 128
Ето я песента на Мирела с Костов.
https://youtu.be/6UtmZU1cvRc?si=WtBQ7ecx0etu7GBF

# 129
  • на село
Като гледах Мирела, си мислех за Александра - такива хубави жени, толкова нелепи аутфити. А то виж какво било.

# 130
Нямах представа, че се пробва и с музика. Ето още и от тялото, и от "пеенето" https://www.youtube.com/watch?v=FvVIwRGou2o (Защооо?!) Head Band

Коментар под видеото Grin:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 мар 2026, 23:18 от Bitter_Sweet

# 131
Ох, роклята е кошмар. Веднага ми изникна НиЛо-то в съзнанието със синята абитуриентска версия...

# 132
Nicole Kidman
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 мар 2026, 07:26 от elle.n

# 133
На премиерата на Outlander
Какви са готини - с килт или не, хубави мъже🙌
Скрит текст:

# 134
Мирела е хубава визуално, но пеенето и е кошмарно. Явно се бута в де що може.

Общи условия

Активация на акаунт