Ергенът 🌹 сезон 5, тема #3: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 45 794
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
  • Street of Dreams
Това е най-тъпия разговор, на който съм била свидетел. Особено частта със спокойствието, което всички искали, но не знаели че го искат, а то просто се случвало, и след него идвала лудостта. Умряха ми мозъчни клетки.

# 571
  • somewhere over the rainbow
Тази мома със Стоян е много напрягаща. Все едно му прави интервю за работа.

# 572
Момичета, убийте ме с камъни. Много гадни ми са тези надути джуки на момите. Ц,ци, мици както и да е , ама тези нажилени усти........бляк!

# 573
Бетина изглежда груба и едра с този бюст.
А роклите, които избира са в стил за по-млади момиченца, аз също нося понякога сладурски модели, но съм 40 кг, та ...

# 574
Леле, леле, какви номера от селски вечеринки ни презентира Крис! 🤣

# 575
"Ша ма изумиш " ,новото "Ша ма обидиш "

# 576
Бетина я пери съчмата.

# 577
  • София
В тая Шри Ланка няма ли някое местенце, което да НЕ е до улица/път? Вечно едно бръмчене, клаксони и прахоляк около нашите романтични герои...

# 578
Крис обаче с какво задоволство заяви как влюбено го била гледала Анастасия. Абсолютен тийн.
Но са на един акъл с Насето, така че си отиват като двойка.

# 579
Ето ,както някой беше споменал по-рано Марин е имал връзка с дама 7 години по-голяма и каза ,че си пада по такива .

# 580
Тоя Марин освен да говори за бившата си друго знае ли

# 581
Марин явно има афинитет към каки

# 582
# 583
Марин и Михаела дори и да излязат заедно, абсурд да се задържат. Момчето си иска отракана мадама, без значение кака или не. Просто при каките има повече попадения.

# 584
ех тия мъже,когато са пубери търсят какички и когато станат на улегнала възраст налитат на мънички /неопитни момиченца......та и на наш дечко Маринчо каките му допадат.....

Общи условия

Активация на акаунт