Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 149
  • 404
  •   1
Отговори
# 120
оклейче-от едричкото
какво е??? newsm78

# 121
мислим да се пише Уклей и да е риба Mr. Green Mr. Green

# 122
  Уклея е насекомо.

# 123
  • София
Joy
Да ти е жив и здрав Кайо Линде  Hug Много да ви радва и безкрайно да ви обича   Hug  Heart Eyes

# 124
как беше оная поговорка newsm78-на вълка му е дебел врата,щото си върши работата сам

ай да ви образовам
Уклейят (Chalcalburnus chalcoides) е вид речна риба от семейство Шаранови. Нарича се също брияна, облец и чаушан и се среща само от централна Азия (Казакстан и Узбекистан) до централна и източна Европа по поречието на река Дунав и неговите притоци.

Дълъг и сребрист, уклейят е всеяден. Прилича на по-дребният си братовчед, уклейката, но уклейят расте до около 40 см и има сравнително по-малки уста и очи. Среща се на стада в бистра, спокойна вода в горните водни слоеве. Често се наблюдава над водата когато скача за насекоми или бяга от хищници.

Обект на риболов. Люспите се отлепват лесно и е нужен нежен подход ако искаме да върнем улова жив обратно в водата.

# 125
Етиии, морското чадо си е морско и тва си е!!!! hahaha
Много изчерпателен отговор Grinning

Линде, да ти е жив и здрав малчо Кайо!!!И да е винаги толкова сладък и усмихнат!!!Много да слуша мама и да има щастливо детство Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet
Кога ще ги съберем децата, нещо ми се е приходило във вашите гори титилейски Wink

# 126
  • София
ЧЕСТИТ РД РУМИ!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ОПТИМИСТИЧНО НАСТРОЕНА!
ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

п.с.аз пък си счупих зловещо ръката и не мога да спя от болка,затова пиша в този среднощен час Cry

# 127
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМИ,
Да си много здрава, щастлива, късметлийка, все така добричка, чаровна, всеотдайна и неповторима!

# 128
Руми сладко създание честит рожден ден Hug Hug Hug Hug Hug, желая ти - кво ти желая, всичко най - хубаво ти желая, усмивката да ти е винаги на лицето, да са ти живи и здрави децата, мъжа, всички, които обичаш, най - вече ти. Ред ти е да черпиш
Еви кво за УКЛЕЯ, чшшшшшшшшш алоооооооооо, аз съм ловила риба в 8 месец бременна, а с цапалото на Кътинския язовир именно уклеите ги разцепвам, така че, много ви моля, гледайте си бебетата, на нас оставете мезето Crazy

# 129
Вчера нямах нет и за това да честитя със закъснение рождения ден на малкия сладур Кайо! Пожелавам му весело и безгрижно детство! Heart Eyes
Моя хубостник -сина ми се прибра снощи с посинено око Sad.С още три момчета били около НДК и се закачали с момичета,нормално,но последните момичета с които решили да се запознаят били с придружители,които вървяли малко по-назад и които без да се разправят много- много с тях ударили първо сина ми,после и другите две момчета ,които го защитили,само четвъртото момоче е успяло да избяга.Какаво става бе хора?! ShockedВсеки си мисли ,че с малко повече мускули е велик и може да бие на ред,дори и деца! CloseДа не говорим ,че по улиците можеш да висдиш полицай или с палка в ръка да спира коли или да пазят престъпниците да не ги снимат и безпокоят Close,но когато трябва ....няма никой!Нямаме спокойствие за децата си никъде,в къщи заключени ли да ги държим! ooooh! Извинявайте ,че ви занимавам,но така ми е накипяло...         Руми,честит рожден ден мила!Желая ти от сърце здраве,много късмет и да ти се случват само хубави неща!  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София
Нези  Sad  Hug Гуш! А за беззаконието нямам думи  Close - да пази Господ децата ни   Praynig

# 131
  • в гората
Честит РД, Руми! Жива и здрава да си!  bouquet

А в горите тилилейски, ви поканвам най-сърдечно! По празниците тук ли ще бъдете (24ти,25ти,26ти,27ми)???

# 132
РУМИ newsm18 РУМИ newsm18

ЧЕСТИТ ДА ТИ Е 18-ТИЯ РОЖДЕН ДЕН Mr. Green
МНОГО РАДОСТИ ДА ИМАШ,МЪЖА ТИ МНОГО ДА ТЕ СЛУША,ДЕЦАТА МНОГО ДА ТЕ ОБИЧАТ....

И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ВИНАГИ СМЕ НА СРЕЩА-АКО ИМАШ НУЖДА ОТ НАС...ОСОБЕНО АКО Е ЗА ПИЕНЕ Joy
 nbirthday newsm59  party023 nbirthday newsm59

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  love001

# 133
благода ря ви много момичета,  разплакахте ме
Мариета   bouquet
а за пиенето няма проблем, на следващата среща ще почерпя ( надявам се да е скоро)
много ви обичам Heart Eyes Hug

# 134
Честит рожден ден, Руми! Да си жива и здрава, обичана и обичаща! Да имаш достатъчно от всичко, от което се нуждаеш! Щастие и късмет в живота!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт