Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 155
  • 404
  •   1
Отговори
# 135
Руми, много здраве, щастие и все така чаровна!  bouquet

# 136
(Много честитки този месец, много чудо   Laughing )

Румката, да си жива и здрава, винаги много обичана и от късмет да не се отървеш! ЧЕСТИТО, мила!

Да купонясаш здраво довечера с любимите си хора (ще проверя, да знайш  Wink ) и много подаръци да получиш  Hug

# 137
  • sofia
Руми,  bouquet  bouquet  bouquet
весел празник Hug

# 138
  • sofia
Честит РД, Руми! Жива и здрава да си!  bouquet

А в горите тилилейски, ви поканвам най-сърдечно! По празниците тук ли ще бъдете (24ти,25ти,26ти,27ми)???

за сега съм тука,няма да мърдаме,каниш ли Twisted Evil

# 139
Румка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Heart Eyes
Да си жива и здрава, много любов ,щастие и късмет ти желая Hug
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛА  bouquet  bouquet  bouquet

Линде, ние за сега се очертава да сме тук по празниците, ако каниш този път няма да пропуснем
 Wink

# 140
  • София
Линде и ние сме тук  Mr. Green Май си сложи таралеж в гащите  Joy

# 141
така, малката май е с варицела, или е алергия ама не е яла нищо ново през близките няколко дни

# 142
В момента има бум на варицела. И ние я изкарахме току-що. Има ли температура?

# 143
  Руми, честит рожден ден! Пожелавам ти много радост и веселби, и чудни бирени дни (не ни забравяй) Hug

А за уклеят - просто исках да се зажужи, нещо много заспахме Joy Обаче как се връзвате, ще умра от смях Joy

# 144
В момента има бум на варицела. И ние я изкарахме току-що. Има ли температура?

не няма температура, и варицела няма на другия ден всичко изчезна, така става когато е много топло и сина беше същия ама като съм забравила, все ме изправя на нокти това дете, падна от креватчето си и си прехапала устата малко но имаше много кръв и се уплаших да не си е счупила зъбче #Crazy, трябва да намеря кошарка на която се сваля преграда ли или нещо подобно, не знам какво да я правя, като реши че не иска да спи и си прехвърля крака през пешетката и се надвесва с главата надолу, за втори път го прави при мен и при баща си го е правила, страх ме е да не си счупи главата, много е диво и неразбрано а си мислех че момичетата са по кротки, като бях бременна беше много мързелива, все си бутах корема че да мръдне малко Joy а сега е като вагарец, няма умора и все му се играе

# 145
Вчера преди да тръгна с автобуса от София се качиха едни девойки, които предлагаха книжки и казаха, че парите от тях ще са за болно дете, на което му предстои лечение, но не споменаха името му. Един човек си взе и му дадоха касов бон. Та се чудя дали наистина събират пари за болни деца или събират на техен гръб?

# 146
Рут, а за временно решение не става ли да махнете/счупите  1/2 пръчки от настоящата решетка и да покажеш на малката любителка на екстремни усещания варианта да се измъква през дупката  Mr. Green или пък да обградиш лглото с нещо меко  newsm78. Така или иначе измислете нещо по-скоро, че проблема не е за пренебрегване - на моя позната малкия (на около годинка) постоя 1 месец в гипс заради подобни упражнения, а после се наложи да прохожда отново  ooooh!

# 147
Направих си блог Simple Smile http://mmka.blog.bg/

# 148
  • sofia

а така,пиши,пиши.............. Hug

# 149
Рут, а за временно решение не става ли да махнете/счупите  1/2 пръчки от настоящата решетка и да покажеш на малката любителка на екстремни усещания варианта да се измъква през дупката  Mr. Green или пък да обградиш лглото с нещо меко  newsm78. Така или иначе измислете нещо по-скоро, че проблема не е за пренебрегване - на моя позната малкия (на около годинка) постоя 1 месец в гипс заради подобни упражнения, а после се наложи да прохожда отново  ooooh!

Съни леглото не е с пръчки а с мрежа, от тия старите но не тези който могат да се свалят, мислехме с моя мъж да махнем мрежата от едната страна но пък така е направено че ако я махна ще падне дъното, на всичко отгоре не е наша дадоха ми я за временно ползване, сега търся от тези сгъваемите едните имат дупка с цип за да излиза детето, ще измисля нещо

Общи условия

Активация на акаунт