Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 100

• 56 159
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бялата масла на Елсев е много хубава, да.
Оправя се доста прилично с моята суха, боядисана коса

# 31
И аз харесвам бялата маска на Елсев. И лидълската взех похвалена от Диа. И тя доста ми хареса и мисля,че откакто я ползвам,ми намаля косопада. Може и съвпадение да е...  Реших да се запася с нея,но я нама в нашия Лидл,да не са я спрели..

# 32
Новата маска на Елсев с жожоба,също много добре се справя със сухата коса.Не знам дали тук я има.Аз я взех по 4 евро от немския Амазон.Взех и 2 за боядисана коса,бяха 6 евро общо.Тук толкова е за 1 бр.Но,нещо сякаш са я променили и не ми допадна.Ще гледам да я разкарам бързо,като я смеся с алое и масла и я използвам преди шампоана.

# 33
Дами, някоя от вас да е ползвала този колаген?

Чудя му се, ама и немалко отрицателни мнения има, включително споменават стомашно-чревни проблеми и реакции по лицето. Та ако някой има лични впечатления, може ли да сподели?

# 34
Навъртях 50 € сметка преди малко , това са козметичните неща.

# 35
Аз пия другия колаген, в кутийка дето е.

# 36
Дами, някоя от вас да е ползвала този колаген?

Чудя му се, ама и немалко отрицателни мнения има, включително споменават стомашно-чревни проблеми и реакции по лицето. Та ако някой има лични впечатления, може ли да сподели?

Аз го пия и нямам проблеми. Считам го за много по-добър от други по-скъпи колагени. Ако беше толкова лош нямаше да е изчерпан до скоро. Преди две седмици го заредиха и пак е изчерпан в някои магазини,

# 37
Момичета , ползвали ли сте този спрей и има ли ефект?

# 38
Моят талон от колелото е за отстъпка 10%

# 39
Честит празник, момичета! Purple Heart

Идвам с въпрос - доволни ли сте от спиралите на Vivienne Sabo? Спрях да на Cabaret Latex и се чудя дали да си я взема. В момента използвам добре познатият форумен любимец - Maybelline Lash Sensational.

# 40
Да предупредя за това червило-балсамче на Essence. Две седмици се чудих от къде идва горчивия вкус в устата ми, помислих, че е от някаква напитка или хапче, но се оказа, че е от него.

# 41
Отзиви за този ББ-крем при мазна кожа и фон дьо тена ?

Последна редакция: пн, 09 мар 2026, 10:06 от donatellla

# 42
Вчера взех сух шампоан и лак за коса на Балеа. Не съм ползвала и двете от над 10 години, но сега с бебето ми е страшен филм до си правя косата.. Днес пръсках от сухия шампоан, но дали това, че не ми е мръсна особено косата имаше доста бели остатъци, даже леко ми изсветля косата .. Не се сещам преди дали пак е било така. Основно за освежаване и обем го взимам, че сега само а мия и суша и толкоз. 😬 Виждам, че има и за брюнетки, там може би няма да има такъв бял остатък? Иначе освежава, да, съвсем лек обем има. Лакът за коса, още не съм пробвала, но като я вържа на кок или опашка и има едни стърчащи косички, дали е накъсана, дали расте нова не знам, но ме побърква. 😀

Освен това взех и околоочния на Skincyclopedia за тъмни кръгове. Дай Боже да има малко подобрение. 🤣 Взех и крем-боята на Делия за вежди. Намацах се снощи, харесва ми. Ще продължа. Не се гримирам сега и веждите ми изглеждат постни. 😀 Съвсем леко ги подчертава и оцветява, изглеждат по-оформени.

Скрит текст:

# 43
  • София
LieToMe, заинтересува ме тази боя за вежди. Колко време остава цветът? Тъмно кафявото ли използваш? Имам нужда от такова, но се чудя за цвета. Веждите ми по принцип са почти черни и ги попълвам с черен молив, но се притеснявам да не станат твърде черни с тази боя. А пък кафяво не ми отива по никакъв начин.

# 44
  • Пловдив
Момичета, препоръка за мн.суха коса...? Маска, балсам...квото и да, но да помага да среша. Явно и шампоана ше хвърлям.
Взех спрей за лесно разресване на Балея - нищо.

Общи условия

Активация на акаунт