Гастроскопия и колоноскопия, София

• 189
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, ще се радвам на полезни отзиви от хора, на които им се е наложи да си направят гастроскопия и колоноскопия.

Специално питането ми е ако някой е бил при д-р Тодорова в Пирогов, какво му е мнението, както и за доц. Цонев в Токуда и неговият екип, тъй като имам избор на кое от тези две места да се доверя.
За първи път семейството ми се сблъска с подобно нещо и сме направили консултация с тези специалисти, ако някои има предишен опит с тях ще съм много благодарна да разкаже.

Последна редакция: чт, 05 мар 2026, 18:10 от Moderator3

# 1
Това е рутинно изследване и в крайна сметка е все едно къде се извършва. Все пак, го правят квалифицирани лекари, а не водопроводчици.

# 2
  • София
Не случайно има толкова много теми за колоноскопията. И е нормално да се попита за мнения за добри оператори, как се случват нещата и цени. Макар и рядко се случват усложнения, като перфорации, сепсис, вътрешноболнични инфекции. На мен също ми предстои и сондирам за скорошни подобни интервенции в София. Правила съм преди 3 години и вероятно  лекарите може да са сменили работните си места. А и тогава даваха Ендофалк за прочистване, сега чета за Пленву, което било по-малко количество. За мен е важно и как става записването, тъй като съм трудноподвижна и разкарването по кабинети ми е проблем. Цената също не е за пренебрегване, тъй като не всеки има достатъчно средства, за да заплати процедури, които поема и касата, още повече ако се очертават няколко във времето и всяко евро е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт