Къде в Пловдив??? - 112

• 32 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Майничка
Момичета, някъде в Пловдив има ли обществени перални на самообслужване?

Преди доста време виждах една таква на Гладстон малко преди Антим I, но не знам дали съществува все още.
Много отдавна я няма.
"Обществената пералня" също не е на самообслужване, по-скоро на абонамент, доколкото зная.

# 526
Обществената пералня зад Полиграфия не е на абонамент за частни клиенти. Просто минимума е 3кг (около 9-10евро). Стандартно ги перат за 2 дни.

# 527
  • Пловдив
И аз с въпрос - да препоръчате фирма, която ще ми вземе килима от нас, ще го почисти и ще ми го върне на адрес.
Ама и да ми сметне услугата на квадратен метър, а не на килограм Wink

# 528
  • Пловдив
И аз с въпрос - да препоръчате фирма, която ще ми вземе килима от нас, ще го почисти и ще ми го върне на адрес.
Ама и да ми сметне услугата на квадратен метър, а не на килограм Wink

в търсачката и намираш това
https://www.prane-kilimi.com/uslugi

# 529
  • Пловдив
dundi,
благодаря!

# 530
  • Пловдив
Благодаря, момичета!

# 531
Здравейте!
Не съм много сигурна дали тук е мястото, но не открих друго Flushed
Моля, дайте инфо, ако имате за детската железница на Младежкия хълм. Намирам ФБ страница и някакъв неработещ сайт с информация от 1-2 години назад. Има даден телефон, утре ще звъня, че сега няма кой да ми отговори Wink https://www.facebook.com/znamenamira
Интересувам се за разписанието на влакчето сутрин.

# 532
Аз това намерих,но не знам дали е актуално.

# 533
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча добър майстор за ремонт на сушилня? Благодаря предварително!

# 534
  • Пловдив
Някой сеща ли се за фирма за стъкла на автобуси намираща се в района на бул. Кукленско шосе зад ОМВ?

# 535
  • Пловдив
Да не е Авторезерв /Avtoreserv Ltd. - Truck/?
Не знам за какво ти трябва, но стъкла за товарни, може би и автобуси има и в Аутомаджик на Цариградско.

# 536
Момичета, имате ли препоръка за педиатър в Кършияка ? Гледах мед. център Вива, има 2 лоши отзива...вие впечатления имате ли ?

# 537
  • Пловдив
Момичета, имате ли препоръка за педиатър в Кършияка ? Гледах мед. център Вива, има 2 лоши отзива...вие впечатления имате ли ?
Нашата девойка от бебе и до момента е в "Медисити" на ул. "Ибър", при доктор Джарова.

# 538
  • Пловдив
Ние от 20 години сме при д-р Краева в този мед.център и сме супер доволни, много добър специалист. Не знам обаче дали приема нови пациенти, трябва да проверите.

# 539
Страшно много благодаря за отговорите, ще отидем тези дни с ММ да разпитаме ! И двете са ни на много удобни локации, което е супер.

Общи условия

Активация на акаунт