Къде в Пловдив??? - 112

• 33 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Автобус 24 вече през гарата ли си минава? Вярно ли е, че са отворили "Васил Априлов"?🙂

# 556
  • Пловдив
"Васил Априлов" работи вече - във вторник се наложи да чакам 18 на колелото на гарата.

# 557
Благодаря!

# 558
  • Пловдив
В Мол Плаза в бижутерийните магазини продават ли брошки?

# 559
  • Пловдив
Моля за препоръка на подолог.

# 560
  • Пловдив
Моля за препоръка на подолог.
Нешка Тотман...
0988301195.

# 561
Знаете ли дали на младежкия хълм излъчват мачовете от световното? Срещнах събитие във фсб, но няма никакви коментари или снимки.

# 562
  • Пловдив
И от мен глас за Нешка.

В Сани в Тракия имаше ли обущар и добър ли е? Препоръка за такъв ще ми върши работа и в Кършака. /плюс, ако работи и в събота/.

# 563
  • Пловдив
В Кършияка до Уникредит на "Оборище" между "Брезовска" и "Васил Левски". Не знам дали работи в събота, но е добър.

# 564
Някой може ли са каже за издаване на карта за градски транспорт на деца от 7 до 14 години дали искат снимка или ги снимат на място децата?

# 565
Аз да попитам и дали искаха уверение или някакъв документ и от училището (предполагам, че да) и дали може да бъде взет за няколко месеца (за да вадим карти месец за месец)?

# 566
Някой може ли са каже за издаване на карта за градски транспорт на деца от 7 до 14 години дали искат снимка или ги снимат на място децата?
Aко водите детето с Вас може да го снимат на място. Ако ходите без него трябва да носите снимка - приемат всякакви, включително разпечатани в домашни условия.
Аз да попитам и дали искаха уверение или някакъв документ и от училището (предполагам, че да) и дали може да бъде взет за няколко месеца (за да вадим карти месец за месец)?
Уверението, което дават в началото на учебната година важи за целия период и се носи при подновяване на картата. Може за месец или за три месеца да се вади карта.

# 567
  • Пловдив
ЗлаВещица, 🪻

А остана ли магазин на Паоло Ботичели в града?

# 568
Картите за деца до 14 години са без снимка.
Лична карта ми искаха и акт за раждане, уверението беше, ако постояния адрес на родителите не беше в Пловдив (по спомен от преди повече от 2 години)

Последна редакция: пн, 22 юни 2026, 05:22 от Clo - Camille

# 569
ЗлаВещица, 🪻

А остана ли магазин на Паоло Ботичели в града?
Да, два са. Малкият на главната след Халите им  си стои и другият е този Магазин Paolo Botticelli - Via Park Plovdiv - бул. Александър Стамболийски 131- голям е и е добре зареден

Общи условия

Активация на акаунт