За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 20

• 20 547
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • пак на Рив Гош
Вики, ти да не би да си в Китай?

Роца от нашите е. Няма да спиш, момиче, нали скоро си донесе цял куфар козметика от Корея, дано си взела и куфар с КОРIКО.
Знаех си аз, че спането е силно прехвалено занимание! Joy Joy Joy
Лошото е, че запасите от Копико намаляват стремително... но добре, че вече се намират и при нас. Отбелязах си филма за гледане... някой ден.
И, понеже няма само моите списъци да се увеличават 😜 - виж какво ми предложи Нетфликс, с Онигири-то в главна роля: https://mydramalist.com/779726-sozoku-tantei

Гледам си аз The Practical Guide to Love и все си мисля как Han Ji Min се разхубавява с всеки сериал, където я гледам. Ама как няма да се разхубавява с такива партньори? То не беше Джи Сунг, то не беше Чонг Хе Ин, пък после и Ким У Бин, И Мин Ки, И Джун Хюк... и това само в последните сериали. Върви й на жената!

Alya, списъците на всички ни са дълги... и се удължават с всеки изминат ден 🤣

# 46
  • София
Alya, кой е с тази шнолка? Защото някак искам такава.

Kopiko аз си донесох от Китай след всичкото четене за него тук в темата, обаче признавам, че не е нищо особено.

Моят списък не се увеличава (много), защото гледам да не слагам (почти) нищо в него. От месеци нямам време да погледна каквито и да е сериали. Сега пък още ме държи, че видях Сяо Джан наживо и дори не ми липсват сериалите за момента. Почти съм убедена, че от Дзан Хай насам не съм изгледала нещо от-до или поне без много превъртане.

victoria, звучиш като да си в Пекин. Ако е така - наслаждавай се, въпреки камерите. След някой и друг ден няма и да ги забелязваш.

# 47
  • вятърничава
Alya, гледала ли си Evillive, ако да ще препоръчаш ли или да Wink И аз го харесвам това високо момче.

Роца, писах аз вече, че само за първите 2 епизода Han Ji Min беше с трима хубави мъже.
Shin Jae Ha го гледаме  едновременно в Still Shining и в The Practical Guide to Love.
Нямам нищо против да го гледам и в Evillive.
И за Still Shining да кажа: айгуууу, тези ученици се оказаха не толкова срамежливи, колкото изглеждаха на пръв поглед. Flushed Обаче са сладички и милички.
Kopiko аз си донесох от Китай след всичкото четене за него тук в темата, обаче признавам, че не е нищо особено.
ElzaFB, ти уби една легенда Joy
Ще отговоря вместо Alya, че Kim Young-Kwang е с шнолката.

# 48
  • България
Според немския автор Оливер Пьоч – произхожда от род на потомствени палачи и в Европа по някои места палачите са били без граждански права, включително са нямали право да се женят за хора извън семействата на палачите.
...............
Много бързо приключих с Whispers of Fate.
Сериалът сигурно се е харесал на феновете на Luo Yun Xi, но за мен беше скучен и посредствен.
Видях, че ще се появят актьори и актриси, които харесвам, но ролите им са твърде малки и нямах търпение да изчакам участието им.

# 49
Alya, гледала ли си Evillive, ако да ще препоръчаш ли или да Wink И аз го харесвам това високо момче.

Не съм го гледала все още, че все съм на романтична вълна, но и той ми е в списъка Bowtie
Иначе толкова рийлсове съм изгледала с него от този сериал, че смело ти го препоръчвам Wink

ElzaFB, писали са ти вече, че е Kim Young-Kwang.
Especially for you: https://www.amazon.com/Miffy-Bangs-Clip-Accessibility-Bruna/dp/B093ZMH7HN
(мисля, че това е марката) Blush

# 50
Бонжур reverance. Париж е прекрасен newsm03. Роци, следвщия път непременно ще се уговорим за една среща Hands V.
Разминали сме се с Уки Joy. И аз бях на площад Вандом, ама в събота.

Разбираемо нищо не съм гледала. Чета ви коментарите и събирам заглавия. Ще гледам като се върна от ЮК.

# 51
  • България
Пътувайте, има и кой да гледа.
Завърших Dawn Is Breaking.
Заради актьора исках да дам 10, но заради финала пиша 8.
Ако не беше Li Fei оценката ми щеше да е и по-ниска.

Идеален за любителите на мелодрами и носни кърпички.
Май по-скоро гледах главния, финалът се очакваше.

Последна редакция: ср, 11 мар 2026, 09:03 от МоарейнД (от книгата)

# 52
  • пак на Рив Гош
2в1, радвам се, че сте изкарали добре в Париж. И следващият път ще се организираме за кафе Hug . Другият вариант е да го изпием в Корея 😉.
Ще чакаме снимки и от твоето пътуване до там!

И за Still Shining да кажа: айгуууу, тези ученици се оказаха не толкова срамежливи, колкото изглеждаха на пръв поглед. Flushed Обаче са сладички и милички.
Мдааа, бързо напреднаха с материала 😂. Ама са толкова сладки, наистина! Сега остава да разберем как ще се срещнат отново.
Скрит текст:
На мен нещо втората жена на Бащата на Тя не ми вдъхва доверие. Много е мила, направо подозрително мила 😄.

Тази вечер продължавам с Boyfriend on Demand (може и да го попревъртам по малко ☺️) и с новия епизод на Кимбапа с Онигирито.

# 53
Сеул се готви за безплатен концерт на BTS, очакват се четвърт милион фенове
Скрит текст:
Въвеждат се строги мерки за сигурност
Около 260 000 души се очаква да привлече безплатен концерт на момчешката банда BTS в центъра на Сеул следващата седмица. Това превръща събитието в едно от най-големите публични събирания Южна Корея от Световното първенство по футбол през 2002 г.
Властите се готвят да разположат близо 5000 полицейски служители и 3400 длъжностни лица от Сеул, които да управляват потока от хора, да реагират при извънредни ситуации и да предприемат антитерористични мерки. С предстоящото на 21 март шоу K-pop групата отбелязва излизането на първия си нов албум от повече от три години. След безплатния концерт в Сеул, през април започва и световно турне.
Едночасовото събитие, което ще се проведе в центъра на южнокорейската столица, ще бъде излъчвано на живо по Netflix в 190 страни.
„Около 22 000 притежатели на безплатни билети ще присъстват на концерта, но зоната ще бъде отворена и за хора без билети, които искат да дойдат”, коментира министърът на вътрешните работи Юн Хо-джунг.
Полицията заяви, че нощуването на открито не може да бъде спряно, но големи палатки няма да бъдат разрешени. Ще бъдат въведени многоезични гидове и медицински пунктове, а Сеул е осигурил 900 тоалетни. След фаталния инцидент на Хелоуин през 2022 г., при който загинаха 159 души в Сеул, Южна Корея остава в състояние на повишена готовност за рискове, свързани с масови събирания.

# 54
  • вятърничава
Ах, Роца, като видях списъка на актьорите и един-два трейлъра и разбрах защо гледаш Boyfriend on Demand Stuck Out Tongue Winking Eye

То е малко (т.е. много повече) като в еп.3 на The Practical Guide to Love.
rududu, много се смях, когато в еп.3 на The Practical Guide to Love на екрана се появиха Yoon Park и Yuk Jun Seo от предния сезон на Single's Inferno.
И защо до сега  Lee Ki Taek не ми е влизал в полезрението и не съм го гледала никъде? Thinking
Скрит текст:
Този сериал ме изненада, очаквах поредната розава боза с глуповата главна, оказа се по-смислен от очакваното. Едва ли ще го помня след месец, но чакам следващия епизод с нетърпение. До тогава има още толкова дни, едва сряда е, дори петък ми се вижда далече. Затова пускам няколко мои любими японски момчета:
Юки рекламира предстоящия филм https://www.instagram.com/00_yuki_y/p/DVQ0IxKEqY1/?hl=bg&img_index=3
Някой е имал рожден ден https://www.instagram.com/jun_shison0305/p/DVgBHZrEUNQ/?hl=bg&img_index=1
Голямата кифла за десерт https://www.instagram.com/yuu__tkr__love21/reel/DVUYsElkzyi/

Кимбапа с Онигирито май ще ги оставя за следващата седмица, ще гледам двата последни епизода заедно.

Последна редакция: ср, 11 мар 2026, 16:56 от bb6

# 55
  • пустинен пъпеш
bb6, аз пооставих Boyfriend on Demand,но ще погледам отново заради позната муцуна от Single's Inferno,а и заради симпатичните актьори,актриси.

# 56
  • вятърничава
Съжалявам,че съм го написала толкова подвеждащо! Flushed
Позната муцуна Yuk Jun Seo от Single's Inferno участва за кратко в еп.3 на The Practical Guide to Love. По-добре да не го гледаш, не е нещо с което може да се гордее. Играе себе си, май му правят пародия на стотиците видеа, които публикува от заведения за хранене и само яде. Лоша реклама няма,както знаем.
Скрит текст:
Boyfriend on Demand не го гледам.

Последна редакция: ср, 11 мар 2026, 16:58 от bb6

# 57
Джеф може би някой ден може и да направи нещо с едни от моите музикални азиатски любимци Sunglasses
Може би някой ден
https://x.com/mhereonlyforbts/status/2030358622731993381

# 58
Джеф може би някой ден може и да направи нещо с едни от моите музикални азиатски любимци Sunglasses
Може би някой ден
https://x.com/mhereonlyforbts/status/2030358622731993381
Знам,че в момента се е съсредоточил върху музикалната си кариера, но не може да пусне това и да ме остави да чакам.

Иначе трябва да има сериал с негово участие на който не е продуцент, което означава,че може да го видим ....някога

# 59
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/1859760584724477
Мъжкият каст в "Нефрита": Линхе е 1.90 м., а Дън Кай...-1.89...? Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт