Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 29

• 41 902
  • 744
  •   1
Отговори
Успешни покупки на всички! Flowers Four Leaf Clover

Кодове за отстъпки за следните сайтове НЯМА: H&M, ZARA, Decathlon, аптеки Гален, Ремедиум и производни (изключение BENU/SOPHARMACY), PRAKTIKER, makeup

* Моля, използвайте опцията за "скрит текст" при публикуване на купони от Лидл и производни *

Линк към старата тема

# 1
  • София
Още кодове за паркиране на летище София :

# 2
team cosmetics - код TICI15  за 15% отстъпка.

jnsecret.com (дамски дрехи) - Код  THANKYOU  ,мисля че намаля ненамалени продукти.

За ozone - код 8MART , важи само за днес. За категории : Майка и бебе; гейминг аксесоари; видеоигри без конзоли ; музика ; филми ; настолни игри (без намалени такива) ; пъзели ( без Black Sea) ; хоби; пособия и подаръци ; играчки ; лаптопи ; монитори ; телевизори ; аудио ; аптека; хранителни добавки ; мобилни аксесоари и спорт.

редактирам ;
bendidawellness.com - код WELCOME10

sport depot - SDXMAS25  ( валиден до 15.03) , не важи за артикули на ПФК Левски, външни марки и ваучери за подарък , не се комбинира и с други промо кодове и промоции.

astratex -  ваучер за отстъпка 25 лв.  - код  : TMBP-B-11253DRS , Може да се комбинира с други промоции.

Последна редакция: нд, 08 мар 2026, 15:49 от Кадиева...

# 3
Здравейте!
Дойде време и аз да помоля за код за Букинг. Спонтанно си купих билет, за да посетя ММ, а се оказа, че хотелите са доста скъпи в Дъблин. Благодаря предварително!

# 4
Подарявам

# 5
Здравейте!
Дойде време и аз да помоля за код за Букинг. Спонтанно си купих билет, за да посетя ММ, а се оказа, че хотелите са доста скъпи в Дъблин. Благодаря предварително!
Кодовете не намалят от цената на текуща резервация.

# 6
Даже и това не ми беше ясно...
ММ вече направи резервацията.

# 7
Имам код за Букинг - валиден до 27.02.- давам го на първия писал на ЛС !
Даден !

Последна редакция: нд, 08 мар 2026, 20:18 от rufo

# 8
  • София
27.02?

# 9
  • София
Здравейте, търся си код за Букинг. Някой ще ми предостави ли на лични? Благодаря.

# 10
  • София
Привет, продължавам да търся Booking код и ще съм благодарна, ако някой има излишен ☺️

# 11
Подарявам, Лидл
Скрит текст:

# 12
Ще съм благодарна ако някой ми изпрати код за Booking.com на лични.

# 13
Моля за актуален код за About You.

# 14
  • Popovo
Моля за актуален код за About You.

15Denitsa над 50 евро.
Валиден до 10.03.

Общи условия

Активация на акаунт