VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 778
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 180
Хахахаха, най-големият виц:
Н.Кънчев "Вивател те поздравява за АТРАКТИВНОТО ти участие! Всички говорят за теб!" Joy Joy

# 181
Нали трябва да съберат гласовете на феновете на ДесиСлава, а след това да й го "набият" като направят Христина победител.

ШЪ мЪ разплачеш бе момиче  Wink. Христа става за всичко друго но не и за победител и то във ВИП-а.  #Cussing out

# 182
  • Варна
Хахахаха, най-големият виц:
Н.Кънчев "Вивател те поздравява за АТРАКТИВНОТО ти участие! Всички говорят за теб!" Joy Joy
hahaha Joy hahaha Joy
от моментите му в къщата трябваше само да покажат влизането  и излизането му, другото не беше нужно, просто за протокола, че е влязъл и излязъл

# 183
Баба Катя вънннннннннннн !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praynig

# 184
Знам, но така си мисля. Много ми се иска Деса да спечели, ама нЪцки, йок. Хората са се зомбирали по Христина. Днес говорих с една жена от Варна и тя беше на мнение, че Христина е много хубав човек. Явно въобще не знаеше, че бие детето си... добрата майка.

# 185
какво му беше невъзпитаното на сина на Маги???
Нищо, разбира се...живо, свободно, отракано дете! Определено добре го гледа, за да се държи така...не е някое нервно, изплашено детенце

# 186
  • E-CLM & CH-VD

Почна да мрънка още като майка му тръгна да го целува. Тя толкова се зарадва а това малкото, още малко и щеше като, че ли да я блъсне  newsm78 После тя не можа да го догони за да застанат до Н.Кънчев, и пред цялото време "Боби не така, Боби ела тук"...  #Crazy И накрая Кънчев като започна да раздава подаръците, Боби търчеше по цялата сцена, скачаше по диваните и въобще.. възможно е да е превъзбудено, ама чак пък толкова... Май по-скоро е свикнало да командва парада и да му се угажда, за да не си дава сметка как трябва да се държи. Изглежда, че Маги няма никакъв авторитет прес него.   newsm78

# 187
Верно много атракция видяхме от Тишо  ooooh!

# 188
Знам, но така си мисля. Много ми се иска Деса да спечели, ама нЪцки, йок. Хората са се зомбирали по Христина. Днес говорих с една жена от Варна и тя беше на мнение, че Христина е много хубав човек. Явно въобще не знаеше, че бие детето си... добрата майка.
Бие ли го ???Кога бе , къде го даваха тоя бой ..........Горкото дете .

# 189
  • на село

И аз това се зачудих, ами то си обикаляше около стола  - нищо особено,
ако някой ме види с моята как ходим по магазините и дърпа хората -
кой за пола, кой за ръка, абе каквото докопа -ще ме изкарат най- провалилата се майка във възпитанието на детето си, а имам 2 дъщери и ги гледам по еднакъв начин, но всяко дете е с различен темперамент  : Mr. Green

# 190
Всяка сутрин го шамаросва, задето не яде.
Онлайн ги гледам, а там няма НОВА ТV ви манипулира в 20:00 часа

# 191
Катето е  много мъл4алива, май усеща 4е ще изхвър4и скоро. Сигурно си мисли защо Ристе е още в къщата.

# 192
  • СОФИЯ

Е ми как да знаят хората като те нищо не дават - аз нямам 24ри часовия канал а и много други Гледаме това което са подбрали тези измамници - добре че сте вие тук да дадете повече информация

# 193
Баба Катя вънннннннннннн !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praynig

Praynig

За малко дойде пък се заседя  Twisted Evil

# 194
  • някъде там
Всяка сутрин го шамаросва, задето не яде.
Онлайн ги гледам, а там няма НОВА ТV ви манипулира в 20:00 часа
Съвсем изтрещяхте............е това къде го гледате...
Уж гледам онлайн,пък явно не виждам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт