VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 829
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 135
Абе наистина ли толкова я харесват тая Хриса , че има такъв процент  #Crazy.
И аз това се чудя newsm78

smile3555 И аз започвам да мисля ,че всичко е нагласено. По-добре да спечели Китайчето ,отколкота тя  Sick

# 136
  • Ботевград
здравко сигурно е обещал на всички безплатен хотел това лято и безплатна обиколка с яхта, ако гласуват за риса  Crazy Mr. Green Sick

# 137
  • София
здравко сигурно е обещал на всички безплатен хотел това лято и безплатна обиколка с яхта, ако гласуват за риса  Crazy Mr. Green Sick

А на продуцентите - доживотна безплатна почивка два пъти в годината - в началото и в края на сезона!!!

# 138
  • Be realistic - plan for a miracle.
Егати!!!

Бях за Калин - изкараха го, бях за Маги - изкараха я!

Сега съм за Христина пък тогава, ха дано я изкарат по-бързо!!!

# 139
Егати!!!

Joy

# 140
Егати!!!

А дано и аз това се моля  Praynig

# 141
И аз искам такова куче  Crossing Arms

# 142
  • Въпрос на гледна точка...
Дечко много палав бе, да и е жив и здрав Laughing

# 143
  • E-CLM & CH-VD
Въобще не ми харесва поведението на сина на Маги, на 7 год едно дете би трябвало да е малко по-възпитано  newsm78

# 144
Според мен отношението на Здравко в къщата не е било искрено, а умишлено се е държал така, защото със сигурност, повечето които гласуват за Хриса сега го правят от съжаление.Тя, пренебрегнатата от съпруга си, по цял ден грижеща се за малката, изтормозена горката, уморена и т.н. и т.н.
Просто не вярвам в действителния живот да се държи така, правил го е умишлено #Cussing out
Само два процента разлика между Деси и Хриса, гледам и не вярвам на ушите си Shocked

# 145
  • София
Това е манипулация - Ристе не може да е на второ място, това е абсурд!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 146
  • София
Не знам Маги каква майка е, но детето й е ужасно невъзпитано. Мое мнение.

# 147
  • Варна
хахаха, крум ме кефи, каза, че венета ожесточено пуска смс-и и вероятно само те поддържат тишо в момента

# 148
Баба Катя да не вземе пак да изпадне в нервна криза ако е превари Христина... hahaha hahaha

# 149
хахаха, крум ме кефи, каза, че венета ожесточено пуска смс-и и вероятно само те го поддържат в момента
hahaha

Общи условия

Активация на акаунт