VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 901
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 225
Малко преигра Катя с радостта. Прочетох й мислите просто. Беше шокирана не толкова, че тя излиза, а че Христина остава. То и аз съм шокирана де.

# 226
А резултатите казаха ли  #Crazy
още ли води Деси   Praynig

# 227
Аре с тия пошляпвания. Имам дете и не съм си позволявала да вдигна ръка срещу него.

Аре с тия преувеличавания бих казала.Май от мухата слон правиш.Като гледам детето ти е на 6 месеца.Да си поговорим пак за бой след 1 година,а?!

# 228
Малко преигра Катя с радостта. Прочетох й мислите просто. Беше шокирана не толкова, че тя излиза, а че Христина остава. То и аз съм шокирана де.

И аз... То е несъвместимо с всяка логика...

# 229
  • Варна
да, Деси води засега, дано да е докрая така

# 230
Аре с тия пошляпвания. Имам дете и не съм си позволявала да вдигна ръка срещу него.

Аре с тия преувеличавания бих казала.Май от мухата слон правиш.Като гледам детето ти е на 6 месеца.Да си поговорим пак за бой след 1 година,а?!
Бий си твоето колкото искаш, не искай от мен да одобрявам каквото и да е физическо посегателство върху дете. Фръц

# 231
  • Въпрос на гледна точка...

[/quote]
[/quote]

Прекаления светец и Богу не е драг Twisted Evil

# 232
Хайде не ставайте смешни, пляснала го по ръката....леле, че тя го пребила. Никой не може да ме убеди, че никога не ви се е случвало да ударите детето си  Rolling Eyes За протокола, не симпатизирам на Христина.

На печелившите честито! Катето излезе, време беше  Laughing

# 233
Аз пък хич не съм шокирана.Христа е в пъти по готина от колкото онуй вулгарното бабе.....

# 234
  • София
Казаха ги.Деси все още води с 1-2 %.

# 235
  • E-CLM & CH-VD
Временно класиране

1. Деси - 40,6 %
2. Христина - 38,9 %
3. Китаеца - 20,5 %

# 236

муахахахах Simple Smile така е.

# 237
  • Шотландия

И аз... То е несъвместимо с всяка логика...
Не е несъвместимо с логиката, че и в двете на първо място хора са вложили пари, за да се гласува с тях и да спечелят...

# 238
  • на село
Хайде стигате - едно шляпване през ръката въобще не е бой.

# 239
физическо посегателство върху дете. Фръц

"физическо посегателство върху дете"  Joy Боже.....
Пръц

Общи условия

Активация на акаунт