VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 710
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 390
  • ES
Здравко не е навъсен, просто не е изненадан

# 391
Аз въобще не мога да си представя, че някой може да гласува за Христина #CrazyЖената с детето и Цигарата ooooh!Лъжат за вота, та се късат  People No Good
От тук пишещите кой знае колко Жени с деца и Цигари има ..............??????????Е и ???????Да не са светици ??Вече някой направо взеха да се оливат ...Коя си биела детето , коя пък пушила.Направо вече нямам думи от някой такива безумни изказвания.

# 392
Мъжа ми гласува преди 30мин. за Десислава и смс-а още не е приет?!?

# 393
Ама Христина каква е сврака...Уж се глезурка с детенце, а хвърля огнени погледи към Деси и следи всяка нейна дума...Тв-то ми ще запуши от злоба.

# 394
клепатра- пупуп да не те чуе господ.
Деси беше умерена в приказките за Христа разсмя се на това, че не иска да съблазни здравко. като мъж здраавко не бил неин тип хахаха гларусът дет е 1.60 откъде му идва самочувстието.

# 395
до последно се надявам Вб да ни манипулират 4е Хриситу е напред, да ни карат да гласуваме

# 396
Христина "Всяка двойка е ИДЕНТИЧНА!" Joy
И сега се заяжда с Гала ooooh!

# 397
Ама Христина каква е сврака...Уж се глезурка с детенце, а хвърля огнени погледи към Деси и следи всяка нейна дума...Тв-то ми ще запуши от злоба.

Whistling

# 398
христина говори с ужасно равен неемоционален тон

# 399
  • v. turnovo
Ако Христина спечели , то БИГ БРАДЪР ще изгуби доста от най- верните си зрители, включително и мен,просто това е страшна манипулация и всичко е нагласено,ама явно това е семейния биг брадър,що да не отидат общо 300 бона в Приморско???????

# 400
Ужаааас, тази глупачка ще вземе да спечели....мале и това ако не е нагласено.....

# 401
  • Варна
Христина "Всяка двойка е ИДЕНТИЧНА!" Joy
И сега се заяжда с Гала ooooh!
мисли се за оригинална, като употребява думи дето не им знае значението

# 402
Всъщност Здравко като спечели ББ1 ми се струваше най-подходящ за това тогава. Другия подходящ, печелил ББ е Коцето. Другите победители са Sick..Христина ще им запълни отбора явно.
Христина се държи много нахално в момента...
ама Миленчо ще я намести Mr. Green

# 403
  • София
Ужас!!!

# 404
  • София
А сега много моля да си признаят тези които смятат че вота не е манипулиран?

Общи условия

Активация на акаунт