VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 593
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 675
ДЕСИ ПОБЕДИ

# 676
ми..това само показва какви хора пускат смси-след онази Любов,сега и Христинка-немам думи
явно простолюдието яко се бърка в джоба и пълни гушите на СИА-не ми казвайте моля ви,че някой от пишещите ту пуска смси за тази измислица ooooh!

# 677
Точно така трябваше да реагират Peace
СРАМ И ПОЗОР!!!

нАПРАВО МИ е смешно... повече от това нагласено - не можеше и да бъде #Crazy

О, даааа, и сега питат Деси какво е помогнало на едно обикновено момиче - т.е. Христинка, да спечели. Призля ми Sick

# 678
Хехе то няма да има кой да влезне вече Simple Smile
Че е излагация излагация е ама като й ги дават да ги върне ли моми4ето сега Simple Smile
РАДВАМ СЕ ЧЕ СВЪРШИ !
И най - вече се радвам че не пусках Ес ЕМ ЕС-и тъй че не се чуствам прецакана Simple Smile

Със здраве и ум да си ги харчат .
Дано ХРИСТИНА ПРЕУСМИСЛИ ЖИВОТА СИ И СЕ МАХНЕ ОТ ТОЗИ .......мъж!

# 679
Аз пък разбирам защо се изнесоха и одобрявам! Дори и Калинко се изнесе.

и аз одобрявам. и аз да съм на такава подигравка с мен и аз ще си тръгна.
тези хора си зарязаха кариерите( каквито и да са), за да влязат в тази къща.
платени, неплатени - това е.
пяха, правиха шоу,  правиха драми - заслужаваше Един от тях, който и да е от тях да спечели! дори Венета.
Но СИА и Нова се подиграха на всички ни и това направо ме вбесява.

Селянията в тая страна е по-силна даже от Чалгата!

# 680
А някой ще гледа ли финалистката

# 681
Защо не предположите, че Здравкови са достатъчно богато семейство, за да вложат пари, за да се спечели голямата награда! Звучи ми логично и няма нужда да се подозират манипулации.
МОООООООООООООООООООЛЯ? НАЛИ не си мислиш,че биха дали 30 000 лева примерно  за смс-и? Колко богати са? Я,стига глупости...

# 682
Драмата драматична...
Абе, хора, има толкова много обикновени жени, които са готови да жертват 1-2 лева, за да видят победителка една от тях...
А Деси е лигла, сори.

# 683
Абе вие не сте в ред, егати драмата направихте Shocked
Аз не съм от хората, които биха се обадили за такава глупост, но ако се бях обадила, щях да дам гласа си за Христина.

Проблемът не е в Десислава. Проблемът е в Катето Евро, коята раздели хората на випове и селяне. Виповете са те, селяните сме нея. Еми много логичен ми изглежда резулатат!

# 684
Ух душичка как плаче и я гушка! И на мен ми се навлажниха очите за първи път, наистина Simple Smile Майки обича мама Stuck Out Tongue

Определено и явно му е липсвала държа се по добре от големия батко на Маги ! И е сладур голям Simple Smile  Heart Eyes

# 685
ООООООООООООООоо
вкарват роднините за да не я изкарат и да я освиркат
умно сиа, умно

# 686
Хахахахааа....даже не я изкараха,за да не видим как ще бъде освиркана.

# 687
Деси, обичаме те!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти си победителят за нас!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долу селската пръчка!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 688
  • СОФИЯ
Xylometazolin, munky, valeria1, MissDrakula, mar_go, ЗлаВещица, **цветенце**, СиАтъЛ, WomanitKa, Villy_Ch, Markrit, DidkaL, Magrat, само за снимка, elly_G, Shonny, микки, Гита Ог, Отровата, Аpv, МЕРЕЛИН, penasim, Мирела, една, Малката Госпожица Мърморана, gloria11, zelenokosata, MarieAntoinette, desi_2, viknik, soniavaseva, poliwoli, мацка, inchetoto, Meliss@, baumy, Mishi76, rodi_rodi, mari6a77, *Selena*, rosiza, Amar, криста, Slavakis, mama007, Zhivko, rangelova, Sway, mama Ursa, cvete_m, Svetlili, Sisssi, Nassy Z, eti_31, Ilenia, m i, Karen, miki3, ДИМИКА, angel 2, AlinaBel, miroslav3s, labrex, Dazy, KissTheRain, mama any, dimgo, midnight_flame, pirinka, Bonita, venera, dracena, Sesana, лимонка, krassenka, Янич, Юци, Ianika, nellyani, nandi, Janabo, nineto_boy, sneji_, shushi7777, mimka1, greshnica_ta_, Benera, slstoianova, Bec, kurkana, weinacht, Radostin4eto, Vqra_81, lolibon, bora, Rouz, pacific90, Bambinkamalinka, zigizagi, kati_v, bubito_, Tedito_799, baba_mravka, Nusha, марианна, dunaika, Пумпал, lynxx, elli78, monii, mi6ka82, margi_peceva, molestosa, msbilt, cvet 123, kalli, dimitrina, nenepygka, mama_Blue, muki, stefiton, kremena, брънврънтолейка, teddy21, katyadjin, Жени_К, wiara, mama Barba, dedi, eleonor@, maya_coheleach, Ted_cat, bella-dani, lozeva, Vili4ka, sleepy, kakichka, viara*, jo-gi, Alexat, Юка, Hermany, daftdidi, tanya.d, сонетка, HIPP, mama diana, Ангелина (+ 67 Скрит/и) и 51 Гости преглежда(т) тази тема.

fight hit

Grinning

# 689
Това е за да не я освиркат.

Общи условия

Активация на акаунт