VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 546
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 750
  • България Сливен
Честито на всички ПРОСТАЦИ, които гласуваха за ПРОСТАКЕСАТА риста! Този ВП е точно жалко отражение на цялата държава! Думи нямам! Съжалявам, че съм от тази  държава!

# 751
Тая дори подарък не може да приеме като хората...Айде,малко емоция вложи, да му се невиди!!!!!!!!!!!!!!!! #Cussing out

# 752
малеее,бием всички рекорди по бьрзо писане и пьлнене на страниците

# 753
Хайде, честита на всички победа на селянията и простотията! Прав беше Сопрано, че накрая печелят селяните... Риспект, Сопрано! Hug

# 754
Катето поднесе на Христина наградата.
Вотът беше наказателен за виповете, а не положителен за Христина.

# 755
Май неуспешна приказка за Пепеляшка излезе  Sick

# 756
  • София
да не мислите, че хората от селата и малките градове са гласували за випката Деси?
а те също са сериозен контингент newsm78

# 757
  • София
Предишното издание на ВП беше най-честното им издание досегав историята на  БГ Биг Брадър...

# 758
1365
Другото е глупост.Всички видяхме.

# 759
  • София
Абе вие не сте в ред, егати драмата направихте Shocked
Аз не съм от хората, които биха се обадили за такава глупост, но ако се бях обадила, щях да дам гласа си за Христина.

Проблемът не е в Десислава. Проблемът е в Катето Евро, коята раздели хората на випове и селяне. Виповете са те, селяните сме нея. Еми много логичен ми изглежда резулатат!
newsm10кои си мислите че са повече?

# 760
Катето поднесе на Христина наградата.
Вотът беше наказателен за виповете, а не положителен за Христина.

Абсолютно  Peace

Христина определено е шокирана от наградата..Поне тя със сигурност не я е очаквала. Личи си от 100 км Peace

# 761
Цитат
А моят победител е КАЛИН, за другите ще ме извиняват ама
Не сипвай сол в раната, още е прясна... ooooh!

# 762
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

# 763
  • София
1365
Другото е глупост.Всички видяхме.

ДА, ДА и ДА!!!

# 764
Не мисля, че Катето трябва да се извинява з анещо. Даже много възпитана беше. Малко им е.
Селяния проста.

Общи условия

Активация на акаунт