VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 533
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 795
  • СОФИЯ
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

ДРЪН ДРЪН

# 796
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Аз познавам Деси. А ти?

# 797
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Грешнице, млъкни че ме дразниш.

# 798
Много тъпо се изнесоха тъпите випове! Зурлева пък толкова ниско да падне не съм очаквала, ебаси тъпотията. Не бях за Христина, ама това е просто ужасно

# 799
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария
Интересно ми е кое е уникалното в нея? Аз не видях нищо подобно. Уникална е Маги Желязкова, защото е жана на място. А Риста си е една селянка. Дори като я изкараха не показа и поне малко емоция. Тази изкуствена уснивка беше жалка.
Ако не беше малкото й момиченце щеше да е още по безинтересна.

# 800
  • София
Увеличават се хората....

GERBER, (+ 75 Скрит/и) и 55 Гости преглежда(т) тази тема

МАМЕ, не мога да седна да чета, а утре ми е изпитът .

# 801
Много тъпо се изнесоха тъпите випове! Зурлева пък толкова ниско да падне не съм очаквала, ебаси тъпотията. Не бях за Христина, ама това е просто ужасно

Много правилно си се изнесоха...след тая подигравка.

# 802
Лиске, ей ти я Ристина:

# 803
Хайде от мен лека Ви вечер.
По тъпо предаване не бях гледала.....
Няма смисъл да си хабя вече нервите за някаква простотия и нагла грозотия....  Sick
 Peace
Мисля че една порция здрав се.с ще потуши бушуващите в мен емоции  Joy Joy Joy
хайде лека  Joy Joy

# 804
[

МАМЕ, не мога да седна да чета, а утре ми е изпитът .
успех утре  Peace

# 805
Мисля, че никога няма само черно и само бяло. Не трябва да се оставяме да ни водят изцяло полярностите.
Например:
Току-що разбрахме, че голяма част от българите са осъзнали, че най-важния Човек е обикновения човек, другият е просто украса.

# 806
  • София
да не мислите, че хората от селата и малките градове са гласували за випката Деси?
а те също са сериозен контингент newsm78
Обиждаш  Wink, гласувах за Деси!

е, нямах предвид всички Peace
но според мен като цяло...
точно си беше наказателен вот
никой не вярваше, че и Атака ще спечелят толкова гласове, но е факт
поради същата причина

# 807
  • София, в полите на Витоша
Хайде, догодина детски BIG BROTHER, та да може и Яница да спечели...
Да са ни честити потомствените участници! Peace

# 808
  • СОФИЯ
Лиске, ей ти я Ристина:

Joy Joy

# 809
Ебати тъпнята......много ми стана кофти за деси #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт