VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 593
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 810
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Мария,
приятелката ти очевадно е лишена от доста качества.
достоинство, реална самооценка и тн.

да ти призная на края бях доволна и на Венета да вземе наградата , но не и Христина.
И не заради Христина, тя е просто, селско момиче, а заради това, че тя, семейството й, и кръстника на детето й се подиграха а/ с хората, които бяха в къщата и играха и б/ на нас, които следихме тази игра.

Много  се надявам , на Нова да им вземат лиценза за ББ.
А Христина дано с парите ( които мъжа й ще й вземе още утре) направи нещо полезно за произношението си и детето си.

# 811
  • Sf
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...

# 812
  • Някъде там...
Нямам думи!!!
Тея от СИА ни взеха за мезе бахти ......
Ама заспужават никой да не им гледа предаванията повече, направо много се ядосах....

Мръшляци................

# 813
Мисля, че никога няма само черно и само бяло. Не трябва да се оставяме да ни водят изцяло полярностите.
Например:
Току-що разбрахме, че голяма част от българите са осъзнали, че най-важния Човек е обикновения човек, другият е просто украса.

Христина не е обикновен човек - тя е кофти човек, което означава, че няма нищо важно в нея...

# 814
  • София
Хайде, догодина детски BIG BROTHER, та да може и Яница да спечели...
Да са ни честити потомствените участници! Peace

Развеселявате ме Simple Smile

# 815
Какво каза Зурлева,че не хванах?

# 816
Ебати Вип Брадъра, ебати Нова Телевия....ебати селянката Христина  #2gunfire Как може бе свинщина голяма....мисля, че това ще е последния Вип Брадър в БГ.

Долу Нико Топарев  #2gunfire

# 817
  • Шотландия
Защо не предположите, че Здравкови са достатъчно богато семейство, за да вложат пари, за да се спечели голямата награда! Звучи ми логично и няма нужда да се подозират манипулации.
МОООООООООООООООООООЛЯ? НАЛИ не си мислиш,че биха дали 30 000 лева примерно  за смс-и? Колко богати са? Я,стига глупости...

Бъркаш Мондиня..Ако имаш вътрешна информация например..Сещаш ли се?
Само се питам, с какво Здравкови надскочиха тези, дето бяха зад Десислава... Не може да е пари... Или може... newsm78

# 818
  • София
[

МАМЕ, не мога да седна да чета, а утре ми е изпитът .
успех утре  Peace

Мерси Simple Smile насочете си положителната енергия към мен.

# 819
"Сиа" поднесе наградата на сем. Здравкови , не Катето

# 820
Честито на всички ПРОСТАЦИ, които гласуваха за ПРОСТАКЕСАТА риста! Този ВП е точно жалко отражение на цялата държава! Думи нямам! Съжалявам, че съм от тази  държава!

Благодаря. Аз съм сред тях. А кой е простак личи от горния пост.
Гласувах за Христина накрая, когато останаха тя и Деси. Току що получих смс, че гласът ми е приет.

# 821
Много тъпо се изнесоха тъпите випове!
М, много хубаво направиха.
К'во да седят и да й се мазнят ли?!

# 822
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...

Точно така.Катето прецака и останалите.

# 823
]Абе това да не е благотворително дружество, което да дарява пари на самозабравили се селянки да се измъкват от смотаните си мъже?

ами ако вярно не е ,тогава даването на наградата на едната тризначка миналия сезон ,също няма логика ,защо я избрана

# 824
Много тъпо се изнесоха тъпите випове! Зурлева пък толкова ниско да падне не съм очаквала, ебаси тъпотията. Не бях за Христина, ама това е просто ужасно

Много правилно си се изнесоха...след тая подигравка.

А не беше ли подигравка с цялото шоу Азис & компания да се наговорят предварително кого ще номинират? Може би затова Биг Брадър е решил да им го на.ука по този унизителен и скандален начин

Общи условия

Активация на акаунт