VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 726
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
пожелавам ви лека нощ
не се нервирайте, всичко е една игра
пука им и на виповете и на хрисито за нашто мнение
сладки сънища на всички Heart Eyes

# 1 006
  • Варна

[/quote]
да, и като и обяват двете минути, втурваш се в спалнята, блъскаш я, казваш й "Ставай ма, Яницо" и излизаш, нали?
[/quote]

ми нищо не ми пречи да я наметна с якето си и да си я изнеса спяща на ръце, например
правила съм го десетки пъти, когато е заспивала в колата
[/quote]
ми тогава що не го направи и в последния момент, що го събуди детето да не се тормози, можеше просто да я изкара спяща, наметната с  одеяло

# 1 007
смятам,че Христина заслужаваше да спечели парите,защото със Здравко ще ги вложат за разивтие на бълг.туризъм по Южното черноморие,евала му правя на човек-толкова млад и с хотел.

hahaha Ох, това е много смешно  hahaha С пари всеки знае как да бъде млад и с хотел и как да помогне за развитието на черноморието Laughing

# 1 008
много ще се съглася с теб. Винаги е по-лесно да бъдеш "обикновен, честен"  и да седиш пред телевизора и да плюеш по Азис, Десислава или Катето Евро. Да са нещо повече - не им стиска.

Затова се гласува за Христина.
А не за Азис, примерно.

# 1 009
Ах каква си клюкарка...Опасявам се ,че Кънчев нарочно не остави време да и се зададе целия въпрос Wink

# 1 010
100 000 чирки да им излязат на гъ.а.
И на двамата  Joy Joy Joy

Еееее, ти пък се нас*а! Даваш ли си сметка че всичко се връща?!

# 1 011
  • София
говорим все пак и за обличане за излизане. бялото костюмче, шапчица Wink

Имахме едни съседи в блока , когато им идваше родата от село децата на селяните така бяха облечени.  С новички кУстУмчета, и  ги водеха до ЦУМ да се возят на ескалатори и до еНДиКату да видят какъв дворец има.Шоу, селенията е велика
И един съученик имах е---л на морето едно поморииска мома а тя есента със все багажчето си идва да му става жена, щото леко беше забременяла. Ей защо нямаше ВИП и други братя тогава

# 1 012
  • Въпрос на гледна точка...
Момичета, като чета тук, по - голяма част от вас са за Деса.
До тук добре, но се чудя, защо преди да стане ясно кой ще спечели
( докато деса водеше), защо мислихте че вота е манипулиран newsm78, а?

# 1 013

Защо всички ЧАК СЕГА си признават , че са гласували и подкрепяли Христина. Къде бяхте до сега?

Че смее ли да се обади човек... нали ще го изядат с парцалите...   hahaha

# 1 014
  • Sf
Някои коментарии са много жлъчни и злобни... Бива ли?!

# 1 015
ИХА                                                                                                                                                                                    zzigi, Maq75, svetla_sf, KissTheRain, mimonti, само за снимка, Slavakis, Sesana, inchetoto, galito, Angeliha, naddi, Раличка, mama_zaika, baileys, Nassy Z, Кaril, една, RK, лимонка, stefiton, Zorie, lourdes, aloha, ЗлатоПерка, kati_v, nadi_n, maiaaa, Nevana, Amar, Джемма, baumy, geleva, mama any, bubito_, ЗлаВещица, mama007, Ji, veka, mari_anka, mari6a77, stanieri, mimi_82, Janabo, Emiliika, nush, СиАтъЛ, megata, Ангелина, Sisssi, TATA, dian4e, Бебина, kalia77@yahoo.com, eleonor@, efito, m.sukova, Sway, bora, wiara, poli74, mama Ursa, Miamy_Heat, source, DeepRed, supi4ka, BOROVINKA, Марияна, Luminary, lynxx, ilang-ilang, guess who, Nusha, dima1, *pokahontas*, foti, Bise, vesi_penkova, ronja, Nadiok, eva23, Benera, molestosa, Zhivko, Bec, juji, Ламарина, floriana, gery_to, natashaa, semiramida, AIR, Аpv, margi_peceva, Shusha_Baby, emi_jamie, victoria secret, Isa, villie, sadjoker, mi_mi, Ted_cat, styni, didd, eli_dechkin, *Djesika*, cheri, bebche, mi_sy, pacific90, Pine79, ansy, Fresh, natalia-krisi, Kroki, diamond, pirinka, mihaela-stella, Катюша, AlinaBel, Шушон, криста, meleean, Stitch, elly_G, boyiana, Jes, santangela, Tedito_799, rodi_rodi, anita margarita, val_stef, fioleta, nana77, Noah, anie3, Desika, Krasssona, НуНа-МамУНа, tanya.d, Ianika, munky, nenepygka, Persia, Magrat, greshnica_ta_, Markrit, dkmd, Millla, Xylometazolin, rosi73 (+ 74 Скрит/и) и 67 Гости преглежда(т) тази тема.     
Анкета

# 1 016
Е, поне се видя, че чалгаджиите в държавата намаляват.

да, но се увеличават селяните  Mr. Green

смятам,че Христина заслужаваше да спечели парите,защото със Здравко ще ги вложат за разивтие на бълг.туризъм по Южното черноморие,евала му правя на човек-толкова млад и с хотел.

hahaha Ох, това е много смешно  hahaha С пари всеки знае как да бъде млад и с хотел и как да помогне а развитието на черноморието Laughing

Joy Joy Joy

# 1 017
  • Варна
ми защото вота Е манипулиран, това е ясно

# 1 018

Ако се позачетеш ще видиш, че тогава се пишеше, че в послединя момент вотът драматично ще се обърне и Риста ще спечели  Laughing

# 1 019
  • под тепетата
Интересно ми е какво ще отговори Христина, когато утре неминуемо я попитат защо не събуди детето още когато бяха трима души в къщата още! А Деси беше като попарена!

Общи условия

Активация на акаунт