VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 711
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 065
Представете си Риста да беше отказала наградата с мотива, че не е ВИП и не е честно тя да вземе парите.Колко достойно щеше да бъде от нейна страна. Ама тя нали си е селска пръчка....?

Peace

Следващият Брадър нека бъде ''селски брадър''  Crossing Arms Нямам против Христина както казах по горе, но все пак тук говорим за ВИП Брадър... Много ми е интересно на какво основание са гласували тези, които са гласували именно за Христина... чета разни мнения за това че са античалгари... и само заради това ли избрахте НЕвипаджийското  Rolling Eyes

# 1 066
 Много змийска отрова се изля из темите... Нима искате да забравите това.
Аз искам и мъжете ви да ви четат и да се дивят  Joy

# 1 067
Лиска,това са пълни глупости от твоя страна-мини на по-предните стр. и виж какво е писала една от нас за сдобиването на Деса с апртамент в Испания-не мога да цитирам и да ограждам,затова нне се сещам коя беше дамата,но намекваше ,че Деса с кръшни танци е подмамила някой от родата на Роналдиньо

# 1 068
Абе, друго ми стана интересно, дали не ожениха Здравко и Хриса, за да има сигурност Мравко, че парите остават в семейството или поне ако на Христина й светне да го зареже ще ги делят наполовина  hahaha

# 1 069
Коритаров и Калинко утре в Горещо

http://www.goreshto.com/index.php?TPL=30000

# 1 070
БРАВО на Хриси! Браво, браво, браво!!!!! Най-готината от всички  Peace Peace

За нея съм от самото начало  Peace Peace Браво! Много се изкефих Mr. Green Mr. Green

Добре че не спечелиха силиконови кукли (Деси), "пички" (Маги) и откачени "артистКи" (Катето).......  Sick    

# 1 071
  • Въпрос на гледна точка...
Абе, друго ми стана интересно, дали не ожениха Здравко и Хриса, за да има сигурност Мравко, че парите остават в семейството или поне ако на Христина й светне да го зареже ще ги делят наполовина  hahaha

Не си в час.
Пари от подобни игри, лотарии и тнт не се поделят Mr. Green

# 1 072
не, ожениха ги, за да са първите участници-семейство в света , спечелили ББ поотделно.

# 1 073

то е записано предварително, към момента не е актуално.
Кога ще гостуват в сутрешния блок на Нова?

# 1 074
  • Пловдив
не, ожениха ги, за да са първите участници-семейство в света , спечелили ББ поотделно.
Могат да кандидатстват и за Гинес и да спечелят и от там награда  Joy

# 1 075
хора, лека нощ и от мен. ДесиСлава винаги ще си остане ДесиСлава, а Христина винаги ще си остане Христина, даже ще й е по-тъжно отколкото преди
хахаха,да- нейните кинти са придобити  по време на брака, а Здравковите  са си само негови:-)  Joy
Да, ама парите от игри и т.н. не се делят при развод.  Mr. Green

# 1 076
  • България Сливен

За нея съм от самото начало  Peace Peace Браво! Много се изкефих Mr. Green Mr. Green

Добре че не спечелиха силиконови кукли (Деси), "пички" (Маги) и откачени "артистКи" (Катето).......  Sick    

Lordes, моля те измери си температурата!

# 1 077

Не си в час.
Пари от подобни игри, лотарии и тнт не се поделят Mr. Green
не съм в час, щот' не ми дреме за това нещастното.....няма да и ги остави онзи селски тарикат... т.е....тя сама ще му ги даде:-)
всъщност...наистина не ми  дреме за това нещастното момиче, що ли не си лягам? Laughing

# 1 078
Абе, друго ми стана интересно, дали не ожениха Здравко и Хриса, за да има сигурност Мравко, че парите остават в семейството или поне ако на Христина й светне да го зареже ще ги делят наполовина  hahaha

Гинес по сценарий

# 1 079

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт