VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 650
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 095
Лиска,това са пълни глупости от твоя страна-мини на по-предните стр. и виж какво е писала една от нас за сдобиването на Деса с апртамент в Испания-не мога да цитирам и да ограждам,затова нне се сещам коя беше дамата,но намекваше ,че Деса с кръшни танци е подмамила някой от родата на Роналдиньо

Ти пък и ако на това вярваш........................... ooooh!

# 1 096
Така! Всичко е ясно вече. Едно само ме мъчи - кой ще изяде онова плато, което остана на масата в къщата. Огладнях.

Ето защо вкараха цялата фамилия в къщата...

# 1 097
  • София
Изскочиха като тахтаби незнайно откъде1
Абе каде бяха всички привърженици на Христина до сега? Типично по "селски'' скочиха, когато всичко вече е решено, а не когато трябваше да защитят любимеца си! Wink

По-скоро не проХристинки, ами антиДесиславки наизскочиха.

# 1 098
Много Христинки и наскачаха, как няма да наскачат? ooooh!Пепеляшки бол!! Tired

# 1 099
 newsm45
Момичета реве ми се.Няма да спя цяла нощ сега от яд. smile3537

# 1 100
Христина такава била онакава била не знам... ама Деска с такава лекота пренареждаше географията Shocked Shocked

# 1 101
Радвам се , че поддръжниците на Христина се осмелиха най- накрая, след нейната победа, да излязат на яве и да изкажат позиция. Поздравления! Може би сега придобиха смелост, незнам....

# 1 102
Христина такава била онакава била не знам... ама Деска с такава лекота пренареждаше географията Shocked Shocked

Е и? Това не беше "Стани богат" все пак.

# 1 103
newsm45
Момичета реве ми се.Няма да спя цяла нощ сега от яд. smile3537

Не дей спа бе, да переш, чистиш нещо нямаш ли.. Joy

# 1 104
Радвам се , че поддръжниците на Христина се осмелиха най- накрая, след нейната победа, да излязат на яве и да изкажат позиция. Поздравления! Може би сега придобиха смелост, незнам....

Това е като да кажеш:
Аз съм педал и няма нищо лошо в това.
Както каза управляващият Берлин.

# 1 105

Е и? Това не беше "Стани богат" все пак.

Викаш такива сложнотии да не изискваме все пак ...

# 1 106
Каквато и да е била Деска , не е била злобна, завистлива и ревнива селска пръчка.

# 1 107
Много Христинки и наскачаха, как няма да наскачат? ooooh!Пепеляшки бол!! Tired
По-добре Христинки-пепеляшки,отколкото Деси Слави-прости и малоумни крави  Joy

# 1 108

Не дей спа бе, да переш, чистиш нещо нямаш ли.. Joy
Как бе нас на маймуни ни правят,най много да счупя някоя чиния #Cussing out

# 1 109
Имахме едни съседи в блока , когато им идваше родата от село децата на селяните така бяха облечени.  С новички кУстУмчета, и  ги водеха до ЦУМ да се возят на ескалатори и до еНДиКату да видят какъв дворец има.Шоу, селенията е велика
И един съученик имах е---л на морето едно поморииска мома а тя есента със все багажчето си идва да му става жена, щото леко беше забременяла. Ей защо нямаше ВИП и други братя тогава
А ти като идеш в чужд град, не ходиш ли да разгледаш забележителносттите му? Какво се подиграваш..., ебаси много мразя такива изказвания и точно те са признак на простотия.
И уж си гражданка голяма, а пишеш като с килийно образование. Виж си правописа Tired, ехидна! Тъжна картинка е...

Общи условия

Активация на акаунт