Смешки от форума - 44

• 24 829
  • 218
  •   2
Отговори
# 210
Смешка-загадка, какво е искал да напише авторът?
Цитат
андроидно човече

# 211
Всъщност авторът е искал да каже андрогенно. Ама да, смешно се е получило.

# 212
Всъщност андрогинно е правилното, но андроидно ме кефи повече Wink

# 213
Цитат
Спри да се правиш на майка му! Постави му срок да отива по лекари за изследвания и да представи план по точки за справяне с проблема. Бъди готова да се глези и сърди, но трябва да си твърда и лоша, ако се налага.

# 214
Хаха, дръж се като майка му, но без да се правиш на майка му Joy

# 215
Е какво да се прави, това си е родителка без никакво преструване Joy

# 216
  • София
Чувала съм македонец да казва, че не е от източна Европа, а от западните балкани Grinning
Аз пък съм чувала македонец да нарича сънародниците си "Нордици будали!".

# 217
  • София

Че това отдавна е класика! Кой не е чувал тия съвети към необвързаните мъже:
1. Бъдете себе си!
2. Не бъдете такива и онакива! (Жените не обичат/обичат такива мъже) /толкова с автентичността от първия съвет/

# 218
....Хегел и марксизма наблягат на скок като причинно-следствен процес. Във физиката няма такова нещо с универсален принцип, там винаги има критична стойност на параметър на конкретен модел и/или условия. Твърдението от цитата е някаква диалектическа философска проекция или интерпретация на физиката. Точно в стил Маркс и Енгелс - щом и двете са с Ф значи е общо вярно. Да не напиша нещото което е в действителност, че противоречи на правилата. Joy

Е то при критична стойност става точно скок. Примери много като се почне от такива сакрални неща като "раждането" на черните дупки и се стигне до такива тривиални като падане на мост от прекалена тежест върху него.

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 08:18 от Soney

Общи условия

Активация на акаунт