Смешки от форума - 44

• 25 498
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
Смешка-загадка, какво е искал да напише авторът?
Цитат
андроидно човече

# 211
Всъщност авторът е искал да каже андрогенно. Ама да, смешно се е получило.

# 212
Всъщност андрогинно е правилното, но андроидно ме кефи повече Wink

# 213
Цитат
Спри да се правиш на майка му! Постави му срок да отива по лекари за изследвания и да представи план по точки за справяне с проблема. Бъди готова да се глези и сърди, но трябва да си твърда и лоша, ако се налага.

# 214
Хаха, дръж се като майка му, но без да се правиш на майка му Joy

# 215
Е какво да се прави, това си е родителка без никакво преструване Joy

# 216
  • София
Чувала съм македонец да казва, че не е от източна Европа, а от западните балкани Grinning
Аз пък съм чувала македонец да нарича сънародниците си "Нордици будали!".

# 217
  • София

Че това отдавна е класика! Кой не е чувал тия съвети към необвързаните мъже:
1. Бъдете себе си!
2. Не бъдете такива и онакива! (Жените не обичат/обичат такива мъже) /толкова с автентичността от първия съвет/

# 218
....Хегел и марксизма наблягат на скок като причинно-следствен процес. Във физиката няма такова нещо с универсален принцип, там винаги има критична стойност на параметър на конкретен модел и/или условия. Твърдението от цитата е някаква диалектическа философска проекция или интерпретация на физиката. Точно в стил Маркс и Енгелс - щом и двете са с Ф значи е общо вярно. Да не напиша нещото което е в действителност, че противоречи на правилата. Joy

Е то при критична стойност става точно скок. Примери много като се почне от такива сакрални неща като "раждането" на черните дупки и се стигне до такива тривиални като падане на мост от прекалена тежест върху него.

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 08:18 от Soney

# 219
  • Сф
Цитат
Моля да кажете,ако някой е ползвал така нареченото озаряващо плажно масло,дали наистина има ефект от него – отразява ли слънчевите лъчи правейки кожата лъскава като коприна?
Цитат
Да, прави кожата лъскава като мазен тиган и, ако не си със слънчеви очила, ще ослепееш. Мацай смело, ще те забележат!

Общи условия

Активация на акаунт