Азиатска кухня - тема 3

• 3 552
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Да ви преместя малко в западна посока. Някой има ли изпробвана рецепта за йордански мансаф? Едно от любимите ми ястия е, но не е толкова лесно за приготвяне май.

# 16
  • Русе
Скрит текст:
Да ви преместя малко в западна посока. Някой има ли изпробвана рецепта за йордански мансаф? Едно от любимите ми ястия е, но не е толкова лесно за приготвяне май.

Не съм я изпробвал , но аз лично се доверявам на този канал. Приготвял съм вече две техни рецепти и съм доволен от резултата.

# 17
Донесох си от Тайланд една камара къри пасти и съм в търсене на рецепти. Най-харесваме Масаман къри и едно Птанг или нещо подобно.

Ако имате изпробвани, моля да споделите.
Благодаря!

# 18
  • Русе
Ди Сан Сян 地三鲜 - Пържени зеленчуци по китайски

# 19
  • Русе
Алтайска супа Кече /Кочо/

# 20
  • Русе
Наси горенг с морски дарове

# 21
Здравейте, знаете ли в кой физически магазин в София има готови кори за гьози, някъде около НДК или пък Манастирски ливади? Виждам корейския ресторант от първата страница, но продават ли и продукти за вкъщи, дали е възможно да има там и какво г/д би била цената?
Правих за първи път преди няколко месеца и направих корите сама, като цяло не ми беше трудно, но все пак искам да пробвам и с готови от магазина, за да преценя дали е по-бързо и дали си заслужава.

Скрит текст:

Също така приемам идеи за сосчета към тях, бях направила с кокосово мляко, джиндифил и куркума, стана много вкусно, но доста като количество. Вкъщи предпочитаме да не е люто.

# 22
  • Русе
Свинско по съчуански

# 23
  • Русе
Пуешко по азиатски

# 24
  • Русе
Мисо рамен

Общи условия

Активация на акаунт