Правилно използване на миещо средство

• 375
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Забелязала съм, че когато си мия ръцете след направа на мазна храна и след слагане на грим продуктът не действа - не се разпенва, не отмива мазнотията с едно нанасяне, трябва да ги мия 3-4 пъти, а препоръката от дерматолозите е да се използва количество колкото грахово зърно! При всички хора ли се случва това, или аз имам някакъв проблем, дерматологичен или друг вид?

# 1
Ако съм пипала.нещо мазно, поне 2 пъти ми е необходимо да си измия ръцете с течен сапун.

# 2
И аз съм го забелязвала – когато ръцете са по-мазни, първото измиване почти не се разпенва. Обикновено мия втори път и тогава вече се получава нормално. 🙂

# 3
  • София
Тази тема сериозна ли е?
Разбира се, че когато ръцете са мазни, трябва повече продукт, за да махнеш мазното.

# 4
Нормално е като има мазнотия да не се разпенва добре, и да трябва да се повтори миенето. Това и децата го знаят. Чак пък 3-4 пъти не са необходими. Ако сте пипали моторно масло, разбирам, но Вие говорите за мазна храна и грим.
На колко години сте, авторке? Това не може да е въпрос зададен от голям човек! А гледайки другите ви теми за готвене и тем подобни, уж би следвало да сте пълнолетна.

Общи условия

Активация на акаунт