Лакове за нокти - 175

• 26 865
  • 445
  •   1
Отговори
# 345

Има нови trend it up na dm Simple Smile Този и един само с брокат много хубав. Има и едни много готини финни частици, които не мога да хвана. Това е другият нов  Тина, този пт тему изглежда супер готинннн

Последна редакция: чт, 25 юни 2026, 13:26 от annonymous 18

# 346
  • на дъното
Здравейте 🙂
Давам мнение за новите ми придобивки😉

Вече 5 ден 😉🙂в отпуска,чистене у дома къде с ръкавици къде не.
Доволна,ноооо нещо не ми се понрави финиша от към блясък та му минах отгоре любим за сега топ на Catrice.
Съхне наистина много бързо за което съм супер доволна и ще правя още една поръчка,но ще добавя и разредител 😉.Чудя се и за базата 🤔 да се запася 🤔нея  по бавно я хабя.
Хубав и спокоен ден ви желая 🌞❤️

# 347
Разредител можеш всякакаъв да ползваш, не е задължително да е същата марка. Ако си намериш някакъв евтин, карай смело с него - същата работа върши.

# 348
  • София

Още едно лятно изкушение - Mon rêve NEON 056

# 349
  • Варна
Опит за цвят краставица Grinning
Дзен градината на Опи, разреден с млечнобели лакове и Easy Paris cosmetics 143

# 350
tina, много интересно се е получило и много добре ти стои. Свежарско

# 351
  • Измир
Pastel Wonderland collection 2026

Pastel 453

Това им е 5 та лятна колекция. Когато излезе не бях очарована, но на живо са много по-хубави.

# 352

Любим Revlon от ароматизираната серия, който вече е спрян. Ярка циклама със син подтон, но форумът размива цветовете.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 10:49 от chery_k

# 353
  • София
Номер 09

# 354
  • В полите на Пирин планина
Revolution Galactic:

# 355
# 356
  • София
Дойдоха, дойдоха, дойдоха Joy

# 357
# 358
HeartpulseHeartpulseHeartpulse

Eveline 47

Много по-ярко розов и красив е, отколкото излиза на снимката.
Оправих и педикюра, който е в същия цвят.
Официално открих летния сезон Simple Smile

Да питам дамите тук: вие винаги ли лакирате ноктите на ръцете и краката в един и същи цвят?
Защото аз така съм свикнала - винаги ми е еднакъв лака на ръцете и краката (поне в летния сезон, когато ноктите на краката са на показ извън удома). Обаче сякаш не ми се занимва толкова често да лакирам и нокти на крака.....

# 359
Почти никога не са ми еднакви Grinning
На краката по-често слагам по-неутрални или поне по-универсални цветове, точно защото издържа по-дълго лакът там и не ги мисля кое с какво се "бие" ако се вижда, не се налага и да сменям по такава причина.
Аз много рядко нося съвсем отворени отпред сандали и чехли и без това, някакси все успявам да се спъна, ритна нещо, абе често се оказвам ранена Joy но лятото пак що-годе съобразявам цвета.
В по-студен сезон обратно - там слагам цветовете които на ръцете искат много съобразяване с дрехите. А на краката само аз си ги виждам вкъщи и това ми е начинът да им се радвам. И наистина много ме радват като си ги погледна. Всеки с неговите си съображения.

А какво мислите за тенденцията за "голи" нокти? То ясно че винаги е било опция но ми се струва че става тренд напоследък.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 16:41 от natka

Общи условия

Активация на акаунт