Лакове за нокти - 175

• 26 162
  • 434
  •   4
Отговори
# 420
# 421
  • Пловдив
Catrice Dream In Jelly Sparkle 030 Sweet Jellousy - 1 пласт. От едно време не харесвам желетата, и това не ми харесва.

# 422
  • София

American apparel - The Valley
Перфектно нанасяне, на един слой е напълно плътен, а цвета е в унисон с времето.

# 423
Еха, много се впечатлих че на един слой изглежда така. Рядкост са такива лакове.

# 424
  • София
Трябва да ти дам да пробваш от техните лакове. Перфектно покриват, дори и светлите цветове. Пиши ми на лично, да се разберем, ако искаш.

# 425
Къде предлагат тази марка? Не ми е позната като че ли.
Аз съм се врекла да не трупам още лакове, но... знаем се Joy

# 426
  • На изток от Ада
Сигурно са поръчани от някъде Натка.

# 427
  • Варна
China glaze Pool party розовата версия

# 428
  • В полите на Пирин планина
О, Тина, прелест 💓💓💓

# 429

Wibo No 3
Bell London No 203

Готова съм за плажа SunglassesSunglassesSunglasses

На Тина маникюрът ме прободе в сърцето, НЕВЕРОЯТЕН Е Heart Decoration

# 430
  • София
China glaze Pool party розовата версия

Каква разлика само

# 431
Еси имат намаление,в лили.
Ето последни лакове.
имала 37, бруклин 26 и масло за кожички от тему .
essie born bohemian. Essie boho rodeo, essie too hot to tame
От тему са последните
Лилавият глитър на тему е много як Simple Smile бях пускала някъде снимка

# 432
  • В полите на Пирин планина
OPI Living in the Fanta-sea:

# 433
  • Стара Загора
Идвам и аз с поредния ярък розов маникюр. Бях забравила че имам неоновия сет на Bel London. Топ лака в него обаче не става. Много бавно съхне, стана на балончета (може би и защото се лакирах на климатик вчера) и въпреки че се лакирах по обяд към 13:00 ч., тази сутрин на два пръста имах чаршафи. Такова нещо не ми се беше случвало досега. Цвета иначе е чуден и лесно се нанася, но на 2 слоя си е като желе. Бих го ползвала за педикюр. Взех си капките за сушене на Есенс по ваша препоръка и ще тествам с топове, които съхнат по-бавно, как ще е.

Лака е номер 99.

# 434
Климатикът със сигурност спомага за балончетата, гледам за не се лакирам така че да ме обдухва особено климатик или вентилатор.
Топ лакът им не е бързосъхнещ тъй че не съм изненадана. Имам някакво тяхно 2в1 база и топ, което се държи прилично, но и то си съхне нормално дълго... което при база, 2 слоя лак и после топ си е доста време. Даже не знам защо съм го взела, вероятно за основа да го ползвам а не толкова за топ.

Общи условия

Активация на акаунт